2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Biedrība „Baltā māja” dāvā labdarības akcijas sadarbībā ar nodibinājumu “Latvijas Kopienu iniciatīvu fonds”

Biedrība „Baltā māja” dāvā labdarības akcijas sadarbībā ar nodibinājumu “Latvijas Kopienu iniciatīvu fonds”

Sākot no 9. decembra, norisināsies biedrības “Baltā māja” organizētās labdarības akcijas, kas tiks īstenotas daudzviet - SIA „Līvānu slimnīca”, alternatīvās aprūpes pakalpojumu centrā "Rožlejas", Rudzātu speciālajā internātpamatskolā.


Akciju laikā tiks dāvinātas projekta dalībnieku un brīvprātīgo darbinieku sagādātās veltes – no SIA “Sencis” ziedotā auduma darinātie dekoratīvi spilventiņi ar filcētām, košām piespraudēm, kā arī biedrības “Baltā māja” teātra grupas “Mūžīgais eliksīrs” iestudētā Ziemassvētku izrāde. Savu muzikālo sveicienu akcijās sagatavojuši arī biedrības “Baltā māja” dienas aprūpes centra jaunieši.


Labdarības akcijas notiks biedrības „Baltā māja” ieviestā projekta „Aktīvi – zinoši –radoši” (projekta līguma Nr. PKA/2015/14) ietvaros.

Projektu atbalstījis nodibinājums “Latvijas Kopienu iniciatīvu fonds”. Projekta mērķis ir sekmēt Līvānu novada kopienas saliedētību un dzīves kvalitātes uz labošanos īstenojot izglītojošas un radošas iniciatīvas. Projekta ieviešana notiek no 2015. gada septembra līdz 2016. gada aprīlim.

Papildus informācija:
Tel. 65381707
E-pasts: baltamaja@baltamaja.lv

www.iniciativa.lv
Par preses relīzes informācijas saturu atbild biedrība „Baltā māja”.

Atstājiet komentāru