2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Jauna māmiņa no Līvāniem Keno loterijā laimē 10 000 eiro

Jauna māmiņa no Līvāniem Keno loterijā laimē 10 000 eiro

Loterijas Keno  26.janvāra rīta izlozē tika uzminēti 10 skaitļi un laimēti 60 000 eiro. Laimīgā loterijas biļete par 4,50 eiro ar vienu spēles variantu uz trīs izlozēm un papildspēli Džokers 25.janvārī tika iegādāta Latvijas Loto interneta veikalā. Savukārt 10 000 eiro laimējusi kāda jauna māmiņa no Līvāniem.


Veiksminiece ir jaunā māmiņa Solvita no Līvāniem, kura nevēlējās sniegt vairāk informācijas par sevi, taču atklāja, ka savu laimīgo momentloterijas Sapnis biļeti nopirkusi Latvijas Loto interneta veikalā un par laimētajiem 10 000 eiro vēloties iegādāties automašīnu.


Jāatzīmē, ka loterija Keno pagājušā gada nogalē atnesa arī lielāko laimestu Latvijas Loto vēsturē - 600 000 eiro. To laimēja kāds vidzemnieks, kurš bija spēlējis Keno ar likmi 10 eiro un arī uzminējis desmit skaitļus.


Citi šī gada lielākie naudas laimesti ir 15 000 eiro, ko 3.janvārī SuperBingo TV studijā papildspēlē Superpiparkūkas laimēja Iveta Ūdre no Ādažiem.


Šogad līdz 27.janvārim jau pieci Latvijas Loto loteriju spēlētāji ir tikuši pie jaunām automašīnām. Viena Toyota Avensis kopā ar Veru Marcinkus devās uz Dobeli, bet divas citas - kopā ar Juri Smuidri uz Mārupi un Ivetu Grahoļsku uz Talsiem. Savukārt Baiba Brikmane jauniegūto Volkswagen Passat veda uz Penkuli, bet Edīte Oļešinska savu Honda Civic - uz Limbažiem.


Valsts akciju sabiedrības Latvijas Loto darbība balstīta uz starptautisko loteriju nozares pamatbūtību - iedzīvotāju brīvo līdzekļu piesaiste, no kuras daļa tiek izmaksāta laimestos un daļa - kā papildu finansējums nonāk valsts budžetā. No katra ieņemtā eiro 47% tiek laimētājiem, 32% - valsts budžetā, 21% - loteriju organizēšanai. 2015.gadā valsts budžetā samaksāti 7,5 miljoni EUR.


Latvijas Loto organizē loterijas Keno, Latloto 5 no 35, Viking Lotto, Eurojackpot, SuperBingo, ar divām papildspēlēm Džokers un Džokers 7, un deviņas momentloterijas. Loterijas biļetes var iegādāties Latvijas Loto, Narvesen, Latvijas Pasta, Virši-A, Statoil, Rimi, Maxima un citās tirdzniecības vietās, kā arī Latvijas Loto interneta vietnē www.latloto.lv.

Aiga Roziņa, Latvijas Loto Mārketinga daļas vadītāja

Atstājiet komentāru