2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Līvānu Novada Čempionāts klasiskajā spiešanā guļus

Līvānu Novada Čempionāts klasiskajā spiešanā guļus

16. aprīlī 2016. gadā Latvijas pauerliftinga federācija, ielūdz tevi, uz Līvānu novada čempionātu klasiskajā svara stieņa spiešanā guļus, kas vienlaikus ir arī viens no diviem Latgales reģiona kausa posmiem, sacensību kalendārā. Līvānos, sacensību ietvaros notiks arī 7 kausa posms, Latvijas ieskaitē.

Līvānu novada čempionāts būs pirmais Latgales Reģiona Kausa posms, kur komandas varēs izcīnīt punktus, lai pretendētu uz spēcīgākās Latgales reģiona komandas titulu. Latvijas kopējā ieskaitē, Līvānos, sportistiem būs jau septītā ieskaite, tādējādi, sāk iezīmēties sezonas līderi. Līvāni jau trešoreiz pulcēs svara stieņa spiešanas atlētus, sacensībās ierasti, vairāk nekā simts pauerliftinga atlētu, ierodas uz starta. Apmeklētības dēļ, pasākums garantē sportisku konkurenci ikvienam atlētam, kas vēlas apliecināt savus spēkus, sportiskā gaisotnē.

Sacensības tiks organizētas atbilstoši IPF (International Powerlifting Federation) noteikumiem. Pasākumā, pieteikties tiek aicināti, jaunieši vecumā līdz 18 gadiem un juniori vecumā līdz 23 gadiem, sportisti attiecīgajās grupās, cīnīsies, par spēcīgākā jaunieša titulu Līvānos. Sacensību organizatori, aicina sarosīties arī senioru un OPEN grupas sportistus, cīņai Līvānos. Protams, spēcīgākās meitenes, kā vienmēr arī tiks gaidītas satricināt Līvānu vidusskolas sporta zāles grīdu, ar paceltajiem svariem. LPF uzsver, sacensībās var piedalīties ikviens interesents, kas atbilst sacensību nolikumam. Sacensību nolikums un pieteikuma veidlapa pieejama interneta vietnē http://piedalies.sp.lv/

Sacensību dalībnieki, tiek aicināti, sekot līdz jaunākajai informācijai par šo un citiem pasākumiem interneta vietnē http://www.powerliftings.lv/ vai http://piedalies.sp.lv/. Sacensību dalībnieku svēršanās pulksten 9:15 – 10:30. Sacensību sākums 11:15. Pasākuma norises vieta Līvānu novads, Līvāni, Līvānu vidusskolas sporta zālē, Rīgas ielā 101. Neuztraucies, ja šoreiz attāluma dēļ nevari ierasties, sacensības tiešraidi un pasākuma rezultātus meklē http://www.powerliftings.lv/. Atgādinām, sacensību nolikums un pieteikuma veidlapas pieejamas interneta vietnē http://piedalies.sp.lv/

Līvānu novada čempionātu spiešanā guļus bez ekipējuma organizē Līvānu novada dome sadarbībā ar Latvijas Pauerliftinga federāciju. Sacensības atbalsta Latvijas Sporta federāciju padome, Izglītības un zinātnes ministrija, veikals http://veikals.sp.lv/.

Informāciju sagatavoja:

LPF sabiedrisko attiecību speciālists

Arvis Iļjins, mob. tālr. 27150201

Latvijas Pauerliftinga federācija

Biedrība Spēka Pasaule

e-pasts sab@sp.lv

Atstājiet komentāru