2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Līvānos kravas automašīna nobraukusi no ceļa un apgāzusies (PAPILDINĀTS)

Līvānos kravas automašīna nobraukusi no ceļa un apgāzusies (PAPILDINĀTS)

(Papildināts ar policijas informāciju)

Aculiecinieks informē, ka ceturtdien ap pulksten astoņiem vakarā Līvānos, pirms iebraukšanas pilsētā no Daugavpils puses, netālu no degvielas uzpildes stacijas "Latvijas nafta" avarējusi kravas automašīna IVECO ar piekabi. Auto noskrējis no ceļa un apgāzies grāvī. Aculiecinieks zināja teikt, ka IVECO vadītājs, iespējams,  bijis alkohola reibumā, vismaz tāds izskatījies. Viņš stāstījis, ka kravas automašīnā vedis lopus - govis un buļļus. Tie brauciena laikā esot satrakojušies un apgāzuši automašīnu. Pēc avārijas furgona un piekabes durvis atsprāgušas vaļā un visi lopi esot aizbēguši. IVECO vadītājs satiksmes negadījumā nebija cietis. 

Pirmdien, 12.decembrī, ar portālu Radio1.lv sazinājās Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova un informēja, ka 1960.gadā dzimušais autovadītājs, kurš izraisīja minēto ceļu satiksmes negadījumu, nebija alkohola reibumā, kā sākotnēji izskanējis no aculiecinieka teiktā. Autovadītājs vedis furgonā 13 liellopus - 12 buļļus un vienu govi - uz Tīnūžiem, iebraucot Līvānos, uz mirkli zaudējis modrību un auto uzbraucis uz ietves apmales, rezultātā auto apgāzies un mājlopi izbēguši. Policijai nebija informācijas vai autovadītājam izdevās notvert izbēgušos mājlopus.

Aculiecinieka foto

Komentāri (0-4/4)

  • Guest
    02.07.2018 18:33
    aizmuka visi kopā ar vadītāju? :)
  • Ižvalds
    02.07.2018 18:33
    Kā nav ienākusi policijas zinņā notikušais, pats paņēmis kafiju LN braucu garām un redzēju, kā kārtības sargi gana govis!
  • Alberts
    02.07.2018 18:33
    vismaz līvāniešiem ir ko darīt, pie naftas ar smēķi zobos un kafiju rokā apsriest situāciju
  • konrāds
    02.07.2018 18:33
    klasisks Vitova izgājiens

Atstājiet komentāru