2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Dodoties uz Aglonu, jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem Līvānos

Dodoties uz Aglonu, jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem Līvānos

Tuvojoties Aglonas svētkiem 14. un 15. augustā, Līvānu novada pašvaldība atgādina un aicina autovadītājus rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem Līvānos. Transporta kustības ierobežojumi noteikti sakarā ar ielu būvdarbiem Stacijas ielā, Līvānos, kas ir sākums valsts reģionālās nozīmes autoceļam P63 Līvāni – Preiļi.

Autovadītājus, kas uz Aglonu dosies no Rīgas – Jēkabpils, aicinām izmantot autoceļu Jaunsilavas – Rudzāti – Preiļi, kurš visā garumā ir klāts ar melno segumu.

Tā pat var izmantot vietējās nozīmes valsts autoceļu V753 Līvāni–Steķi (Dzirnavu iela – Kūdras fabrika - reģionālās nozīmes autoceļš P63 - Preiļi)

Autovadītājiem, kas uz Aglonu dosies no Daugavpils, aicinām izmantot autoceļu Upenieki – Stares – Rožupe – Preiļi. Vai arī kādu no jau iepriekš norādītajiem apbraucamajiem ceļiem.

Līvānu novada dome aicina autovadītājus ievērot satiksmes organizācijas kārtību un nepārsniegt atļauto transporta kustības ātrumu.

Papildus informācija: Līvānu novada būvvaldes būvinženieris Armands Šaraks, tālr. 65307273, e-pasts: armands.saraks@livani.lv

 

Informāciju sagatavoja

Līvānu novada domes

Sabiedrisko attiecību un ārējo sakaru daļa

Atstājiet komentāru