2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

30.novembrī PAKAC "50 jautājumi" ar Preiļu novada domes priekšsēdētāju

30.novembrī PAKAC "50 jautājumi" ar Preiļu novada domes priekšsēdētāju

30. novembrī plkst. 15:00 biedrības PAKAC telpās notiks neformālā tikšanās "50 jautājumi" ar Preiļu novada domes priekšsēdētāju Marutu Plivdu.

Jau 3. neformālā tikšanās „50 JAUTĀJUMI” @PAKAC, bet šoreiz ar Marutu Plivdu. Maruta ir jaunā Preiļu novada domes priekšsēdētāja, bet vai Tu nojaut, kas viņai garšo, kāds ir mīļākais mūzikas žanrs un kāds noslēpums, par kuru līdz šim neviens nav dzirdējis? Nē? Tieši tāpēc ir sagatavoti interesanti jautājumi nu jau vienam no nozīmīgākajiem cilvēkiem Preiļos. Nāc, un arī Tev noteikti būs ko pajautāt!

Kā tas notiks? -Kā jau allaž- omulīgi, nepiespiesti, silti un lieliskas mūzikas pavadījumā, par ko parūpēsies Rūta Pastare.

Kas Tev būs jādara? -Jāatnāk, jāuztaisa sev tēja, jāklausās Marutas atbildēs uz PAKAC biedru sagatavotajiem nopietni nenopietnajiem jautājumiem un, ja radīsies vēlme, uzdot tādus pašam.

Mīļi gaidīti visi interesenti.

Atbalstītaji: Preiļu novada dome, Preiļu novada kultūras centrs, Express Pizza, Preiļu miesnieku veikals SĀTYS, Just Production, EM STUDIO, ASK Celmeņi.

Avots: preili.lv

Atstājiet komentāru