2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Preiļos plāno izveidot Veselības uzlabošanas un rekreācijas centru

Preiļos plāno izveidot Veselības uzlabošanas un rekreācijas centru

No šā gada 27. jūlija aicinām iedzīvotājus iesniegt savus priekšlikumus Veselības uzlabošanas un rekreācijas centra izveidošanai Preiļos.

Pašvaldībai pirms projektēšanas darbu sākšanas jāsagatavo darba uzdevums, kur ir precīzi jānorāda, kādi pakalpojumi būs pieejami Veselības uzlabošanas un rekreācijas centrā. Pašvaldībai ir redzējums par Veselības uzlabošanas un rekreācijas centra izveidi, un aicinām arī iedzīvotājus izteikt savas idejas un konstruktīvus priekšlikumus, kādi pakalpojumi būtu visvairāk nepieciešami Preiļos.

4. augustā plkst. 17.30 Preiļu novada domes zālē, Raiņa bulvārī 19, domes vadība aicina uz sarunu visus novada iedzīvotājus, uzņēmējus, individuālā darba veicējus, nevalstisko organizāciju pārstāvjus, pensionārus, jauniešus, īpaši veselības nozarē strādājošos, lai uzklausītu priekšlikumus Veselības uzlabošanas un rekreācijas centra izveidošanai un tā darbības nodrošināšanai, kā arī lai domes vadība varētu izskaidrot piesaistāmā finansējuma iespējas un ieguvumus ikvienam pašvaldības iedzīvotājam.

Rakstiskus priekšlikumus par Veselības uzlabošanas un rekreācijas centra izveidi Preiļos aicinām iesniegt līdz 10. augustam Preiļu novada domes apmeklētāju pieņemšanas un informācijas centrā, Raiņa bulvāris 19, Preiļos, vai Namu pārvaldē, N.Rancāna iela 3a, Preiļos, LV 5301. Savus ierosinājumus varat sūtīt arī elektroniski, rakstot uz e-pasta adresi dome@preili.lv.

Maija Paegle
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru