2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Ziemas prieku baudīšanas iespējas Preiļos

Ziemas prieku baudīšanas iespējas Preiļos

Slēpošanas iespējas Preiļos

Izskatās, ka pamazām ziema sāk iekarot savas pozīcijas, tāpēc slēpotgribētājiem ir iespējas uzsākt slēpošanas sezonu Preiļos. Slēpju noma Bērnu un Jauniešu sporta skolā darbu sāk plkst. 16.00 un slēpes izņemt varēs līdz plkst. 20.00 ar slēpošanas iespējām līdz plkst. 21.00.

Pagaidām slēpošana iespējama tikai stadionā (400 m aplis), bet tiklīdz sniega segas biezums atļaus to darīsim arī parka trasē. Brīvdienās slēpju noma darbosies: plkst. 11.00 - 19.00.

Kontakttelefons ar Arti: 25900775.

 

Preiļos darbojas slidotava

Preiļos, Daugavpils ielā 34, pie Preiļu 1. pamatskolas, sākusi darboties apgaismota slidotava un hokeja laukums. Saskaņā ar izstrādāto treniņu un nodarbību grafiku slidotavā notiek sporta mācību stundas skolēniem un hokeja nodarbības interesentiem. Treniņu nodarbībām var iznomāt dažādu izmēru slidas. Slidotava darbojas līdz plkst. 21.00. Slidotāji tiek aicināti ievērot drošības tehnikas noteikumus, ģērbties atbilstoši laika apstākļiem, ievērot tīrību un kārtību gan laukumos, gan ārpus tiem. 

Visus jautājumus, kas saistīti ar hokeja nodarbībām un slidotavas noslogojumu, var noskaidrot, piezvanot hokeja un slidošanas trenerim Vladimiram Točko, tālrunis 29509770.

Aicinām ikvienu, kurš vēlas aktīvi un pilnvērtīgi pavadīt brīvo laiku, slidot, spēlēt hokeju un priecāties par sagaidīto ziemu!

Atstājiet komentāru