2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Aicina uz Labo domu koncertu “Es topu samīļots mazliet” Līvānu katoļu baznīcā

Aicina uz Labo domu koncertu “Es topu samīļots mazliet” Līvānu katoļu baznīcā

Līvānu Sv. Erceņģeļa Miķeļa Romas katoļu baznīca svētdien, 7.februārī plkst. 12.30 aicina uz labdarības koncertu līdzcilvēku atbalstam “Es topu samīļots mazliet”. Draudzes locekļi cits citu pazīst, taču satiekas tikai uz īsu brīdi dievkalpojumos. Tomēr baznīca daudziem ir vieta, kur rast patvērumu, jo Dievs prot samīļot katru dvēseli.

Koncertā “Es topu samīļots mazliet” piedalīsies Latvijā zināmi mūziķi – Juris Kulakovs un Dainis Skutelis, kā arī divas aktīvas un muzikālas ģimenes: Grozu ģimene no Līvānu novada Rudzātiem un Urtānu ģimene no Jēkabpils. Neierastā ampluā – kā vokālists - klausītājus priecēs dievnama saimnieks – Līvānu draudzes prāvests Juris Zarāns. Muzicēs arī Līvānu katoļu draudzes koris “con Amore”, kā vienu no priekšnesumiem kopā ar autoru izpildot Jura Kulakova komponēto skaņdarbu “Jubilate Deo”.

Koncerta iniciatore, draudzes kora “con Amore” vadītāja Rita Semeiko atzīst, ka garīgās mūzikas koncerti Līvānu katoļu baznīcā nebūt nav retums – sakrālā vide ir pateicīga, lai uzrunātu cilvēku sirdi gan caur lūgšanas vārdu, gan caur melodiju. Šis būs īpašs koncerts, jo tā laikā draudze vāks līdzekļus trīs Līvānu novada iedzīvotāju atbalstam.

Līdzekļi nepieciešami, lai līdzcilvēki varētu uzlabot savu veselības stāvokli. Piemēram, 24 gadus vecā Marta Vuškārniece ir aktīva draudzes locekle, kas, neskatoties uz pārvietošanos ratiņkrēslā, regulāri apmeklē baznīcu un piedalās dievkalpojumus. Divpadsmitgadīgais Daniels Žuks ir zēns, kurš kopš bērnības cieš no cerebrālās triekas, un kura rehabilitācijai regulāri nepieciešami līdzekļi. Savukārt 1970.gadā dzimušais Jānis Milts ir jauns vīrietis, kuram nepieciešama rehabilitācija pēc gūtās mugurkaula traumas.

Koncerta organizatori aicina ikvienu baudīt mūziķu sniegumu koncertā “Es topu samīļots mazliet” 7.februārī plkst. 12.30 Līvānu Romas katoļu baznīcā un kopīgi paveikt labu darbu līdzcilvēku labā. 

Atstājiet komentāru