2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Aizdomās par laupīšanu likumsargi Preiļos aizturējuši vīrieti

Aizdomās par laupīšanu likumsargi Preiļos aizturējuši vīrieti

Aizdomās par laupīšanu likumsargi Preiļos aizturējuši kādu vīrieti, kurš arī iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā, informē  Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne.

Policija informē, ka 13.janvāra naktī Preiļos kādam vīrietim uz ielas tika nolaupīta nauda. Noziegums notika Rēzeknes ielā ap plkst.02.00, kad vēl nenoskaidrota persona, pielietojot fizisku spēku pret kādu 1978.gadā dzimušo vīrieti, nolaupīja viņam naudu. Cietušais pēc notikušā vērsās Preiļu policijas iecirknī, par ko policijā tika uzsākts kriminālprocess.

Operatīvo meklēšanas pasākumu rezultātā, likumsargiem izdevās diezgan ātri noskaidrot un aizturēt aizdomās turamo – kādu 1981.gadā dzimušo vietējo iedzīvotāju, kurš agrāk ir vairākas reizes tiesāts. Jāpiebilst, ka šobrīd aizturētais vīrietis ir aizdomās turamā statusā vēl vairākos citos kriminālprocesos par mantiskā rakstura noziegumiem.

Šodien aizturētajam vīrietim tiesa piemēroja drošības līdzekli – apcietinājums. Policija turpina uzsākta kriminālprocesa izmeklēšanu pēc Krimināllikuma 176.panta 1.daļas (laupīšana). Par šādu noziegumu likums paredz brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem.

Atstājiet komentāru