2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Nacionālā veselīgo pašvaldību tīkla koordinatoru pieredzes apmaiņas brauciens uz Preiļu novadu

Nacionālā veselīgo pašvaldību tīkla koordinatoru pieredzes apmaiņas brauciens uz Preiļu novadu

29. aprīlī Preiļu novada dome sadarbībā ar Slimības profilakses un kontroles centru organizēja Nacionālā veselīgo pašvaldību tīkla pašvaldību koordinatoru pieredzes apmaiņas braucienu uz Preiļiem. Pasākums tika plaši apmeklēts, bija pārstāvētas 16 Latvijas pašvaldības, kopumā piedalījās 30 dalībnieki.

Pasākumu atklāja Preiļu novada domes priekšsēdētāja Maruta Plivda ar pozitīvu uzrunu un sveicienu veselīgo pašvaldību tīkla koordinatoriem, vēlot gūt daudz noderīgas informācijas un jaunu ideju veselīga dzīvesveida popularizēšanai. Pasākuma dalībniekiem liela interese bija par aktuālo informāciju atbalsta pasākumā “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai”, par ko informāciju sniedza Agnese Tomsone, Veselības ministrijas ES fondu ieviešanas nodaļas vadītāja.

Vizītes dalībnieki tika iepazīstināti ar SIA “Preiļu slimnīca” fizioterapeitu darbību, to pakalpojumu pieejamību vietējiem iedzīvotājiem, kā arī bija iespēja aktīvi piedalīties veselību veicinošā nodarbībā. Dalībnieki apmeklēja Preiļu novada Sociālo dienestu un tika iepazīstināti ar Dienas centra sniegtajiem pakalpojumiem. 

Atstājiet komentāru