2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

No 1.jūlija vairs neiznāks Preiļu novada izdevums “Novadnieks”

No 1.jūlija vairs neiznāks Preiļu novada izdevums “Novadnieks”

Šovasar plānotas izmaiņas atsevišķu reģionālo drukāto mediju periodiskumā, bet viens laikraksts - Preiļu novada izdevums "Novadnieks" - no 1.jūlija vairs netiks izdots, informē Latvijas Pasta (LP) pārstāvji.

LP aicina visus "Novadnieka" abonentus vērsties jebkurā pasta nodaļā vai elektroniski ar iesniegumu par abonentmaksas izdevumu atmaksu.

Izmaiņas šovasar piedzīvos vairāku SIA "RPD" drukāto izdevumu periodiskums - laikraksti "Zemgales Ziņas" un "Kursas Laiks" no 27.jūnija iznāks vienreiz nedēļā, ceturtdienās, kopā ar pielikumu "TV Diena", un pirmie šā formāta numuri plānoti 30.jūnijā.

"Zemgales Ziņas" un "Kursas Laiks", ko klienti abonējuši kopā ar pielikumiem, tiks izdoti ceturtdienās ar "TV Dienu" un žurnālu "Dzīvespriekam", kurš, tāpat kā iepriekš, iznāks reizi mēnesī.

Žurnāls "Dzīvespriekam" līdz gada beigām "Zemgales Ziņām" un "Kursas Laikam" ar pielikumiem tiks pievienots 7.jūlijā, 4.augustā, 1.septembrī, 6.oktobrī, 3.novembrī un 1.decembrī. Saskaņā ar izdevēja sniegto informāciju abonēšanas cenas minētajiem izdevumiem līdz ar izmaiņām to periodiskumā nemainās.

LP 2016.gada otrajam pusgadam iespējams abonēt kopumā 652 Latvijas un ārvalstu preses izdevumus.

Materiāls tapis sadarbībā ar LETA

Atstājiet komentāru