2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Aptauja par Preiļu muižas kompleksa un parka attīstību

Aptauja par Preiļu muižas kompleksa un parka attīstību

Preiļu novada pašvaldība aicina izteikt savu viedokli un piedalīties aptaujā par Preiļu muižas kompleksa un parka ilgtspējīga plānojuma risinājumiem. Aptauja ir anonīma un atbilžu rezultāti tiks izmantoti tikai apkopotā veidā.

Anketa elektroniskai aizpildīšanai pieejama Preiļu novada domes mājas lapā www.preili.lv . Drukātā veidā anketas ir pieejamas Preiļu novada domes Apmeklētāju pieņemšanas un informācijas centrā, Preiļu novada Labklājības pārvaldē, Preiļu novada Tūrisma informācijas centrā, Preiļu Vēstures un lietišķās mākslas muzejā, Preiļu NVO centrā, Preiļu novada pagastu pārvaldēs un citās publiskās iestādēs novadā.

Šī gada janvāri Preiļu novada domē ir iesākts darbs pie Preiļu muižas kompleksa un parka attīstības koncepcijas izstrādes. Tās ietvaros tiek veikta iedzīvotāju anketēšana un aptaujas noslēgumā tiks veikta datu analīze.

Preiļu muižas kompleksa un parka attīstības koncepcijas izstrādes vadītāja Sanda Čingule-Vinogradova pastāstīja, ka pašvaldībai ir svarīgs iedzīvotāju viedoklis par parka nozīmi vietējā sabiedrībā. Ar aptaujas palīdzību iedzīvotāji un ikviens interesents var palīdzēt labāk izprast vēlamo muižas kompleksa un parka attīstības gaitu.

Maija Paegle,

Preiļu novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru