2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Sākas Vārkavas novada svētki

Sākas Vārkavas novada svētki

Šodien sākas un visu nākamo nedēļu turpināsies Vārkavas novada svētku pasākumi, informē Vārkavas novada pašvaldība.

 

Šovakar plkst.20 svētkus Vārkavas estrādē ieskandinās "Hawaii Vārkavā", kura gaitā paredzēts koncerts kopā ar Vārkavas novada pašdarbniekiem un balle kopā ar "Marchello". Pasākuma gaitā darbosies "Foto box" un piepūšamā pilsētiņa bērniem. Apmeklētāji tiek aicināti ierasties puķainos kreklos, krellēs u.tml.

 

Rīt plkst.10 Vārkavas vidusskolas stadionā sāksies Vārkavas novada sporta svētki, kuru gaitā notiks sacensības volejbolā, strītbolā, spēkavīru sacensības, jautrās atrakcijas un mazo spēkavīru olimpiāde.

 

Savukārt plkst.14 stāvlaukumā pie Rožkalnu kultūras nama notiks deju festivāls "Lai katrs mirklis gaismas piepildīts, mīlestībā ieskauts un sasildīts". Pasākumā piedalīsies Vārkavas novada pašdarbnieku kolektīvi: "Pašām patīk", "Vecvārkava", "Odziņas" un "Dzīves virpulī", kā arī viesi - senioru deju kolektīvi "Atvasara" no Balviem, Kubulu pagasta "Rūtas", Andrupenes pagasta "Veldzītes", Višķu pagasta "Magones" un Līvānu "Rūžeņas".

 

Nākamnedēļ, 7.augustā, Vecvārkavas estrādē plkst.20 notiks tautas mākslas festivāls "Pyurs i luode", būs aplūkojama fotokonkursa "Latgalietis 21.gadsimtā" darbu izstāde, darbosies amatnieku tirdziņš un māla rotu darbnīca. Vārkavas novada domes priekšsēdētājas Anitas Brakovskas svētku uzrunai sekos lielkoncerts un balle kopā ar grupu "Ginc un es".

 

8.augustā Vecvārkavas estrādē plkst.22 notiks diskotēka "Trakākā ballīte Upmalā", bet 9.augustā plkst.11.45 Vārkavas Vissvētās Trīsvienības draudzes baznīcā izskanēs garīgās mūzikas koncerts kopā ar muzikālo un talantīgo Lazdānu ģimeni, kam sekos Svētā mise un projekta "Kopā draudzes baznīcai" noslēguma prezentācija. Noslēgsies Vārkavas novada svētki plkst.13.45 ar bērnu pēcpusdienu un labdarības bumbu ralliju Vecvārkavas estrādē.

Komentāri (0-1/1)

  • Zigurds
    02.07.2018 18:25
    Es noteikti iešu uz trako ballīti, ka tik laiks būtu labs!

Atstājiet komentāru