2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Aizvadīta Ziemas sporta diena Dignājā

Aizvadīta Ziemas sporta diena Dignājā

Jā! Un ar sniegu!!! Lai gan laika apstākļi nebija no tiem labākajiem- sniga slapjš sniegs un pūta spēcīgs vējš, sportot gribētāju bija daudz. Pieteikušās bija trīs komandas - “Leduslāči”, ‘’Minioni’’ un ‘’Simpsoni’’. Individuālo dalībnieku arī bija paprāvs pulciņš. Neskatoties uz nepatīkamajiem laika apstākļiem, ieradušās aktīvi atpūsties bija ģimenītes ar maziem bērniem.

Komandām bija stafetes ar dažādiem uzdevumiem, kā arī slēpošana ‘’četri reizē’’.

Individuāli varēja startēt vairākās disciplīnās ‘’sitiens vārtos’’, ‘’tieši mērķī’’, ‘’metiens āliņģī’’, ’’bumbiņas ripināšana’’, ’’čūska’’, ’’jautrais atsitiens’’, ’’lidojošie šķīvīši’’, ’’veiklās rokas’’.

Noslēgumā bija sagatavots pārsteigums tiesnešiem. Viņus sadalīja divās komandās, un tad tiem vajadzēja parādīt savu veiklību stafetē un ‘’četri reizē’’. Izkustinātie tiesneši nu varēja iet apkopot rezultātus un rakstīt diplomus, bet pārējie sildījās dzerot siltu tēju un ēdot pīrādziņus.

Gaidot noslēguma brīdi, komandām vēl bija uzdevums uzcelt savu komandas sniegavīru. Tā kā sniega bija maz, sniegavīru gatavoja no avīzēm, tualetes papīra, līmlentas. Kāds nu kurai komandai ir iznācis var apskātīt Dignājas sabiedriskai centrs mājaslapā www.draugiem.lv/dignaja un nobalsot par sev tīkamāko sniegavīru.

Diplomu bija daudz.Balvā katra komanda saņēma cepumu kārbu. Arī citi dalībnieki tika pie savām saldumu balvām.

Visi bija uzvarētāji, un visiem prieks par aktīvi pavadīto laiku. Aktivitātes visa pasākuma laikā fotografēja Baiba - sporta koordinatore, kas arī bija ieradusies pie mums.

Liels paldies Dignājas sporta pulciņa vadītājai Gitai Namiņai, kura ieguldīja visvairāk darba, lai notiktu šī aktīvā sporta diena. Paldies sakām arī mūsu sporta koordinatorei – Baibai,par idejām un palīdzību.

Dignājas sabiedriskā centra vadītāja un kultūras darba organizatore Ginta Saviča

Baibas Čākures foto

Atstājiet komentāru