2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Dignājā vēlēšanu iecirknis turpmāk atradīsies Dignājas pamatskolā

Dignājā vēlēšanu iecirknis turpmāk atradīsies Dignājas pamatskolā

2016. gada 20. janvārī Jēkabpils novada pašvaldībā tika iesniegts Jēkabpils novada Vēlēšanu komisijas priekšsēdētājas S.Vanagas iesniegums ar ierosinājumu mainīt vēlēšanu iecirkņa Nr.498 atrašanās vietu no adreses „Kamenes”, Vandāni, Dignājas pagasts, Jēkabpils novads, uz adresi „Dignājas pamatskola”, Dignājas pagasts, Jēkabpils novads.

Republikas pilsētu un novadu vēlēšanu komisiju un vēlēšanu iecirkņu komisiju likuma 1.panta trešā daļa nosaka, ka vēlēšanu iecirkņu skaitu un to atrašanās vietu pēc republikas pilsētas domes vai novada domes priekšlikuma apstiprina Centrālā vēlēšanu komisija. Dome paziņojumu par vēlēšanu iecirkņu atrašanās vietu izliek domes informācijas sniegšanas vietā, bet Centrālā vēlēšanu komisija iecirkņu sarakstu publicē laikrakstā „Latvijas Vēstnesis”.

Ņemot vērā iepriekš minēto un, vadoties no likuma „Par pašvaldībām” 21. panta pirmās daļas 25. punkta, Jēkabpils novada dome nolēma ierosināt noteikt vēlēšanu iecirkņa Nr. 498 atrašanās vietu adresē Dignājas pamatskola”, Dignājas pagasts, Jēkabpils novads. Atrašanās vietai piekrita arī Centrālā vēlēšanu komisija.

Jēkabpils novada pašvaldība

Atstājiet komentāru