2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Jēkabpils novada Volejbola turnīrs

Jēkabpils novada Volejbola turnīrs

 30. aprīlī Zasas vidusskolas sporta zālē norisinājās Jēkabpils novada atklātais volejbola turnīrs vīriešu komandām. Turnīrā piedalījās 7 komandas no: Jēkabpils – „Viadukts” un „Komanda” , Jēkabpils novada komandas – „Ābeļi”, Zasas pagastu pārstāvēja vidusskolas komanda „Zasa”, kā arī vīriešu komanda „Piezasa”, kā arī komandas no Subates un Sventes pagastiem.

Komandas tika salozētas 2 grupās, kur tās savā starpā izspēlēja katra ar katru vienu spēli, lai noskaidrotu kura no komandām iekļūs pusfinālā, bet kurām komandām vēl nāksies pacīnīties par pusfinālu. Fināla spēles aizritēja punkts punktā un spēles liktenis izšķīrās 3. seta galotnē. Volejbolā par 3.vietu sacentās komanda „Ābeļi” un „Piezasa”, kur pārāki izrādījās „Piezasa”, otro vietu izcīnīja Jēkabpils komanda „Viadukts” un pirmo vietu izcīnīja komanda „Svente”. Uzvarētāju sastāvā spēlēja: Raimonds Mukāns, Oļegs Maļinovskis, Iļja Ivanovs, Ruslans Jefimovs, Dmitrijs Meinerts, Jevgeņijs Golovetskis un Andrejs Jurevičs. Komandas sacentās arī papildus disciplīnās: Šautriņu mešānā, Smagumu turēšanā un Tāllēkšanā no vietas. Kopvērtējumā turnīra bronzas medaļas tika komandai – „Viadukts”, sudraba medaļu izcīnīja zasieši „Piezasa” un zelta medaļas tika komandai „Svente”. Individuālajās disciplīnās precīzākie šautriņu mešanā bija: 3.vieta – Oļegs Maļinovskis „Svente”, 2.vieta – Raimonds Mukāns „Svente”, 1.vieta – Sandis Gremze „Zasa”. Tāllēkšanā no vietas vislecīgākie bija: 3.vieta – Andrejs Ivanovs „Viadukts” aizlecot 2m 80cm, 2.vieta – Iļja Ivanovs „Svente” aizlecot 2m 87cm un līdz pirmajai vietai aizlēca Mārtiņš Sulainis „Komanda” ar rezultātu 2m 90cm. Smaguma turēšanā vislabāk veicās: 3.vieta – Jevgeņijs Golovetskis „Svente” kas 15kg noturēja 39 sekundes, 2.vieta – Jānis Kokins „Piezasa” ar rezultātu 49 sekundes un 1.vieta – Raimonds Klaucāns „Piezasa” ar rezultātu 58 sekundes. Īpašu balvu saņēma turnīra daiļā dzimuma pārstāve – Paula Zirģele kas spēlēja „Viadukts” komandas sastāvā un sastādīja sportisku konkurenci ne vienam vien komandas pretiniekam.

Īpašs paldies Zasas vidusskolas sporta zāles kolektīvam par aktīvu līdzdalību turnīrā, kā arī komandām kas piedalījās, bez jums šis turnīrs nenotiktu. Tiekamies nākamajos sporta pasākumos!

Baiba Čākure

Jēkabpils novada sporta organizatore

Autores foto

Atstājiet komentāru