2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Klāt pēdējā diena, lai nobalsotu par sev tīkamāko projektu „LMT Latvijai” konkursā Jēkabpils novadā

Klāt pēdējā diena, lai nobalsotu par sev tīkamāko projektu „LMT Latvijai” konkursā Jēkabpils novadā

Vēl tikai līdz 26. maija vakaram var nobalsot par sev tīkamāko projektu “Latvijas Mobilā Telefona” (LMT) rīkotajā konkursā „LMT Latvijai”. Jēkabpils novadā balsošanai izvirzītas 16 projektu idejas.

Lai noteiktu uzvarētājus un finansējuma saņēmējus, par Jēkabpils novada otrajā kārtā izvirzītajiem projektiem balsot var ikviens Latvijas iedzīvotājs līdz 26. maija plkst. 17.00. Balsot iespējams Jēkabpils novada administrācijā, Jēkabpilī, Rīgas ielā 150a, 1.stāva 2.kab. pie sekretāres, klātienē aizpildot balsošanas anketu, kā arī interneta vietnes www.lmt.lv sadaļā “LMT Latvijai”. Savukārt LMT klienti var balsot arī īsziņas veidā, sūtot izvēlētā projekta identifikāciju uz numuru 1668. Piemēram, balsojot par projektu, kas sarakstā ir ar pirmo kārtas numuru, jāsūta īsziņa ar tekstu: Jekabpils1. Ar projektu aprakstiem var iepazīties www.lmt.lv/lmtlatvijai un Jēkabpils novada mājaslapā www.jekabpilsnovads.lv/?p=9790.

Projektu īstenošanai Jēkabpils novadam paredzēts piešķirt astoņus tūkstošus eiro, katram projektam ir iespēja saņemt no 500 līdz 2000 eiro finansējumu.

Projekta “LMT Latvijai” mērķis ir veicināt sabiedrisko dzīvi Latvijas novados, atbalstīt privātpersonu, juridisku personu un nevalstisko organizāciju iniciatīvas novadu sabiedriskās dzīves izaugsmei, īpaši atbalstot vides uzlabošanas projektus, projektus ar plašu sabiedrības iesaisti un aktīva dzīvesveida popularizēšanu.

<< "LMT Latvijai" konkursam iesniegto PROJEKTU APRAKSTI >>

Papildu informācija:

Kaspars Sēlis

Jēkabpils novada informācijas un sabiedrisko attiecību speciālists

Tālr.: 26167960

e-pasts: kaspars.selis@jekabpilsnovads.lv

Valdis Jalinskis

LMT Sabiedrisko attiecību daļas vadītājs

Tālr.: 29248645

e-pasts: valdis.jalinskis@lmt.lv

Atstājiet komentāru