2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Grafiskā dizainere: “Latvija ir kā ģimene.”

Grafiskā dizainere: “Latvija ir kā ģimene.”

Latvijas iedvesmas stāstu vietnē TUESI.LV publicēts video par grafisko dizaineri Solvitu Kukli Jēkabpils novada Kaldabruņā: http://tuesi.lv/esi-dzivs/ . Video veidots Latvijas valsts simtgades svinību programmas ietvaros.

“Ja Tu domāsi par nākotni pozitīvi, notiks labas lietas. Vajag koncentrēties uz labo. Šeit viss ir iespējams, tikai jāsāk kustēties un darīt, un jabeidz teikt, ka mēs nevaram,” ir pārliecināta Solvita Kukle – grafiskā dizainere Jēkabpils novada Kaldabruņā.

“Mēs paši esam Latvija, mūsu rīcība un domāšanas veids ir Latvija. Ir jārosās, lai mēs apzinātos sevi kā veselu kopumu, jo kopā mums ir vēl lielāks spēks,” uzsver Solvita.

“Dzīves jēga ir saprast, kas tevi padara laimīgu un saprast, ka tu veido savu laimi,” uzskata Solvita.

“Latvija kā sajūta, Latvija kā vieta un Latvija kā ģimene. Kur atrodas ģimene, tur būs tavas mājas. Šeit tu apstājies un aptver to, ka esi dzīvs.”

Latvijas simtgades projekts TUESI.LV rada video stāstus par jauniem un iedvesmojošiem cilvēkiem dažādās Latvijas vietās, kuri ar savu darbu un piemēru veido labāku Latviju. Projekta īstenotāju iecere ir uzdāvināt Latvijai 100.dzimšanas dienā 100 iedvesmas stāstus par jauniem cilvēkiem Latvijas reģionos.

Video veidots projekta "TUESI.LV Latvijas simtgadei" ietvaros, kuru īsteno biedrība “NEXT” ar Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu.

Latvijas valsts simtgades svinības notiks laikā no 2017.gada līdz 2021.gadam. Latvijas valsts simtgades svinību galvenais vēstījums ir „Es esmu Latvija”, akcentējot, ka Latvijas valsts galvenā vērtība ir cilvēki, kuri ar savu ikdienas darbu veido tās tagadni un kopā ar jauno paaudzi liek pamatus rītdienai. TUESI.LV ir viena no Latvijas valsts simtgades svinību norisēm.

Papildus informācija:

Projekts “TUESI.LV”          

info@tuesi.lv

22382139

Atstājiet komentāru