2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Paziņojums par Jēkabpils novada Jaunatnes politikas stratēģijas 2017–2020.gadam izstrādes uzsākšanu

Paziņojums par Jēkabpils novada Jaunatnes politikas stratēģijas 2017–2020.gadam izstrādes uzsākšanu

Saskaņā ar Jēkabpils novada domes 27. oktobra lēmumu, Jēkabpils novada pašvaldība ir uzsākusi Jēkabpils novada Jaunatnes politikas stratēģijas 2017. – 2020.gadam izstrādi.

Attīstības plānošanas dokumenta plānotais darbības termiņš ir 2017.-2020.gads.

Jaunatnes politikas attīstības stratēģijas izstrādes mērķis un uzdevumi ir:

1. Izvērtēt esošo situāciju Jēkabpils novadā darbā ar jaunatni.

2. Identificēt jomas darbā ar jaunatni īstenošanā, kurās nepieciešams veikt uzlabojumus;

3. Pilnveidot mērķtiecīga darba ar jaunatni īstenošanu, izstrādājot pašvaldības stratēģiju darbam ar jaunatni.

Stratēģijas izstrādes gaitā visa nepieciešamā informācija tiks publicēta pašvaldības mājas lapā www.jekabpilsnovads.lv/ un pašvaldības informatīvajā izdevumā „Ļaudis un Darbi”.

Novada Jaunatnes politikas attīstības stratēģijas pilnvērtīga izstrāde nav iedomājama bez plašas novada iedzīvotāju, sevišķi jauniešu, iesaistīšanās plānošanas procesā, tādēļ ikviens novada iedzīvotājs un interešu grupa ir laipni aicināts sniegt savus priekšlikumus par nepieciešamajiem uzlabojumiem pašvaldības darbā ar jaunatni un dažādu ar jaunatni saistītu problēmu risināšanas nepieciešamību.

Stratēģijas publiskā apspriešana notiks pēc stratēģijas sagatavošanas. Precīza informācija par publiskās apspriešanas norises datumu tiks publicēta novada mājaslapā un informatīvajā izdevumā “Ļaudis un Darbi”.

Visus priekšlikumus, norādot arī savu vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju, lūdzam sūtīt uz e-pastu: jurgta.bareika@jekabpilsnovads.lv vai zvanot 29354160, vai iesniegt rakstveidā Jēkabpils novada domes jaunatnes lietu speciālistei Jurgitai Bareikai.

Jurgita Bareika,

Jēkabpils novada pašvaldības jaunatnes lietu speciāliste

Atstājiet komentāru