2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

“ASTARTE-NAFTA” veikusi ievērojamas DUS “Līvāni” pārvērtības

Viens no lielākajiem degvielas tirgotājiem Latvijā – SIA "ASTARTE-NAFTA" – ir veicis degvielas uzpildes stacijas (DUS) „Līvāni” rekonstrukciju un šonedēļ, 26.septembrī, norisinājās tās svinīga atklāšana. DUS klientiem durvis vēra jaunā veidolā.

“Mērķi bija vairāki. Pirmkārt, modernizēt DUS ar jaunām tehnoloģijām, nomainot vecos sūkņus un aprīkojumu, nodrošinot gāzes uzpildi zem nojumes. Otrkārt, paplašināt veikala atpūtas un ēdināšanas zonu, piedāvājot klientiem mūsdienām atbilstošu servisu,” saka SIA “ASTARTE-NAFTA” valdes priekšsēdētājs Ojārs Karčevskis.

Uzrunājot renovētā Līvānu DUS atklāšanas pasākuma dalībniekus, Ojārs Karčevskis citēja visiem zināmos, bet tik nozīmīgos vārdus no Raiņa lugas “Zelta zirgs”: “Pastāvēs, kas pārvērtīsies”, tā uzsverot SIA “ASTARTE-NAFTA” redzējumu par uzņēmuma attīstību.

Uzpildes stacijā vecās viensienu tvertnes ir nomainītas pret drošām dubultsienu tvertnēm ar modernām un mūsdienu prasībām atbilstošām starpsienu kontroles, līmeņa kontroles un pārliešanas aizsardzības sistēmām. Tāpat ir izbūvētas pilnīgi jaunas attīrīšanas iekārtas, paplašināta DUS nojume, izbūvēts bruģēts laukums zem tās un ērtas auto stāvvietas DUS teritorijā.

DUS tirdzniecības zāle ir paplašināta divas reizes, tajā ir izbūvēta ērta ēdamzona, kur baudīt kafiju un svaigi ceptās “ASTARTE-NAFTA” maizītes. Ir izbūvētas trīs tualetes, kas ir svarīgi visiem ceļotājiem, kā arī ir padomāts par vecākiem ar maziem bērniem, viņi var izmantot pārtinamo galdiņu.

Telpu un āra apgaismojumam ir izmantotas energoefektīvās LED tehnoloģijas, kas ne tikai ļoti labi izgaismo objektu, kas ir īpaši svarīgi rudens un ziemas periodā, bet arī ļauj būtiski samazināt elektropatēriņu.

Klienti noteikti pamanīs jaunākās paaudzes degvielas uzpildes iekārtas. Šobrīd visus degvielas veidus: 95. un 98. benzīnu, dīzeļdegvielu DD EURO, DD SUPER un LPR un pat auto gāzi var uzpildīt pabraucot zem DUS nojumes, kas ir svarīgi lietus un snigšanas laikā.

Tāpat sadarbībā ar CSDD ir izbūvēta elektro uzlādes vieta vieglajām automašīnām. “ASTARTE-NAFTA” DUS tīklā tādas ir jau deviņas.

“Līvānu DUS mēs piedāvājam pilnu servisu – kvalitatīvu degvielu visu diennakti, autobraucējiem nepieciešamās preces, kā arī iespēju paēst un atpūsties,” uzsver Ojārs Karčevskis.

SIA „ASTARTE-NAFTA” ir Latvijas nacionālais degvielas tirgotājs ar 100% Latvijas kapitālu, kā arī viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem Zemgalē. “ASTARTE-NAFTA” produktu mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības jomā strādā kopš 1991. gada. “ASTARTE” īpašumā ir akcīzes preču noliktava, servisa bāze un 29 degvielas uzpildes stacijas visā Latvijā, t.sk. Zemgalē – 15.

“ASTARTE-NAFTA” pamatvērtības ir: kvalitatīva degviela un pakalpojumi; izpratne par klientu vēlmēm; uzņēmuma komandas saliedētība un darbinieku augstā profesionalitāte. Uzņēmumā šobrīd strādā 290 darbinieki, no tiem 11 – Līvānu DUS.