2024.gada 8. septembris

Ilga

13. jūlijā norisināsies Preiļu parka svētki

13. jūlijā norisināsies Preiļu parka svētki

13. jūlijā ikviens tiek aicināts baudīt Preiļu parka svētkus visas dienas garumā. Dažādas aktivitātes iepriecinās gan lielus, gan mazus Preiļu Galvenajā bibliotēkā, Pliča sātā, Preiļu Kultūras namā, pie zirgu staļļiem, pils, Ievas un Ādama saliņas, mīlestības kalniņa un Preiļu parka estrādē, portālu radio1.lv informēja Preiļu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Elgars Stupāns.

Parka svētku lielkoncertā “Lielā aktieru balle” uz kārtīgu sadziedāšanos īsti latviskā stilā aicinās lieliskie Latvijas teātru dziedošie aktieri Jānis Paukštello, Imants Strads, Zane Burnicka, Anna Šteina un Lauris Dzelzītis, kurš iejutīsies arī vakara vadītāja lomā, kā arī vadīs mākslinieku sadziedāšanos ar publiku. Par muzikālo noformējumu krāšņajā koncertā rūpēsies grupa “ArMaestro” Anatolija Livčas vadībā.

Koncertā skanēs populāras dziesmas no teātra izrādēm (un ne tikai), mudinot dziedāt līdzi un varbūt izgriezt arī kādu jestrāku danci: “Palaid puķīti pa dambi”, “Rozīt mana, nātru dārzā”, “Sanāciet, sadziediet”, “Zilais karbunkulis”, “Deviņvīru spēks” un daudzas citas. Pēc koncerta plkst. 22.00 norisināsies nakts zaļumballe kopā ar grupu “VĒJA RUNA”.

Atstājiet komentāru