2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Jēkabpils Radio1 Jēkabpil novada ziņas 2021.gada 29.aprīlī

Jēkabpils Radio1 Jēkabpil novada ziņas 2021.gada 29.aprīlī

Radio1 Jēkabpils novada ziņas pulksten 11.00 un 16.00

Jēkabpils novada pašvaldība izsludina pieteikšanos uz Kultūras pārvaldes vadītāja amatu ar pilnu darba laiku uz noteiktu laiku, maksimālā alga pirms nodokļiem tūkstoš 125 eiro, darbaa vieta atrodas Jēkabpils novada Zasas pagastā. Galvenie darba pienākumi: plānot, organizēt un vadīt Kultūras pārvaldes darbu saskaņā ar Kultūras pārvaldes nolikumu; plānot, organizēt un vadīt kultūras un atpūtas pasākumus, nodrošināt Zasas pagasta teritorijā darbojošos amatierkolektīvu darbību, veicināt to koncertdarbību novadā, reģionā un republikā. Galvenās prasības pretendentam: augstākā izglītība kultūras vai saistītā jomā; pieredze kultūras darba organizācijā un pasākumu vadīšanā vismaz 2 gadi un vēl citas kompetences. Pieteikumu un CV iesūtīt e-pastā: novads@jekabpilsnovads.lv vai iesniegt Jēkabpils novada pašvaldībā līdz 8. maijam.

Pamatojoties uz Ministru kabineta rīkojumu par darba dienas pārcelšanu 2021. gadā, Jēkabpils novada pašvaldības dome nolēma pārcelt darbadienu no pirmdienas, 3. maija, uz sestdienu, 8. maiju un darba dienu no piektdienas, 25. jūnija, uz sestdienu, 19. jūniju, un darba dienu no piektdienas, 19. novembra, uz sestdienu, 13. novembri, visās Jēkabpils novada pašvaldības iestādēs un uzņēmumos, kur noteikta piecu dienu darba nedēļa no pirmdienas līdz piektdienai. Jēkabpils novada dome iesaka visiem komersantiem un organizācijām, nosakot darba un atpūtas laiku, ievērot šo lēmumu.

Jēkabpils novada pašvaldība 21. aprīlī saņēma Zasas pagasta pārvaldes vadītāja iesniegumu, kurā lūgts lemt par inženierbūves - ūdenstorņa, kas atrodas nekustamajā īpašumā “Liepu tornis” Zasas pagastā, nojaukšanu, jo inženierbūve ir avārijas stāvoklī un ir bīstama. Inženierbūve atrodas Jēkabpils novada tiesiskajā valdījumā un bilancē, un atlikusī bilances vērtība ir 0 eiro. 22. aprīļa sēdē Jēkabpils novada domes Apvienotā komiteja lēma uzdot Zasas pagasta pārvaldei organizēt ūdenstorņa nojaukšanas procesu līdz 11. jūnijam. Demontēto mantu (metālu) plānots atsavināt, noslēdzot līgumu par metāllūžņu realizāciju, un ieņēmumus ieskaitīt Jēkabpils novada pašvaldības pamatbudžeta kontā.

Un vēl

16. maijā no pulksten 14 līdz  17 Zasā, amatniecības centra “Rūme” teritorijā tiks rīkots Sēlijas tūrisma gadatirgus. Tirgoties gribētāju pieteikšanās ir noslēgusies, un visas vietas jau ir aizņemtas. Jautājumu gadījumā lūgums zvanīt amatniecības centra „Rūme” vadītājai Dainai Alužānei pa telefonu 22335439 vai rakstīt uz e-pastu daina.aluzane@gmail.com 

Atstājiet komentāru