2024.gada 16. aprīlis

Alfs, Bernadeta, Mintauts

Jēkabpils Radio1 Preiļu novada ziņas 2021.gada 19.maijā

Jēkabpils Radio1 Preiļu novada ziņas 2021.gada 19.maijā

Radio1 Preiļu novada ziņas pulksten 11.00 un 16.00

Preiļu pirmsskolas izglītības iestāde “Pasaciņa” aicina vecākus, kuru bērniem septembrī nepieciešama vieta Preiļu pirmskolas izglītības iestādē “Pasaciņa”, griezties izglītības iestādē Celtnieku ielā 10A, lai pieteiktu bērnus mācībām. Nepieciešamie dokumenti – vecāka vai aizbildņa personas apliecinošs dokuments un bērna dzimšanas apliecība. Neskaidrību gadījumā zvanīt pa tālruni – 26003650. Pašvaldība atgādina, ka bērniem no 5 gadu vecuma mācības ir obligātas. 

Līdz 31.maijam norisinās nolietotās elektrotehnikas akcija. Visi, kuri akcijas laikā uz Atkritumu šķirošanas laukumu Preiļos, Rīgas ielā 4, nogādās savu nokalpojušo tehniku, piedalīsies izlozē par noderīgām balvām, tostarp jaunu televizoru. Atkritumu šķirošanas laukuma darba laiks darbdienās no pulksten 8 līdz 12 un no pulksten 13 līdz 17. Vairāk informācijas, zvanot Atkritumu apsaimniekošanas daļas vadītājai Vinetai Igolniecei pa tālruni - 29420721.

SIA “Preiļu slimnīca” aicina darbā sabiedrisko attiecību speciālistu uz nenoteiktu laiku jeb pilnu slodzi. Dzīves gājumu jeb CV un motivācijas vēstuli aicina iesūtīt līdz 27. maija pulksten 12 uz e-pastu: lietvede@preiluslimnica.lv

Jau no 1. jūlija Preiļu novadā apvienosies Preiļu, Riebiņu, Vārkavas novadu un Aglonas pagasta teritorijas. Lai uzzinātu viedokli par jaunveidojamā Preiļu novada priekšrocībām, izaicinājumiem un izaugsmes redzējumu, iedzīvotāji tiek aicināti līdz 31. maijam piedalīties aptaujā un atbildēt uz anketas  jautājumiem pašvaldības mājas lapā preili.lv. Aptaujas anketas pieejamas arī papīra formātā novadu domēs, pagastu pārvaldēs un bibliotēkās.

Turpinām ziņas

Preiļu novada sadraudzības pilsētas Ņižinas Ukrainā pārstāvji organizē fotokonkursu, veltītu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai. Konkursa dalībniekiem jāiesūta smaidoša, priecīga bērna fotogrāfija ģimenes lokā vai ar kādu no ģimenes locekļiem. Fotogrāfijai jāpievieno apraksts. Darbus aicina sūtīt līdz 29. maijam uz e-pastu: stratilat2008@ukr.net Konkursa uzvarētājus gaida dāvanas no organizatoriem. Vairāk informācijas preili.lv. 

Preiļu novada Bērnu un jauniešu centrs uzsāk grupu komplektāciju 2021./2022.mācību gadam interešu izglītības programmās. Aicina vecākus aizpildīt iesniegumus par uzņemšanu pulciņos un iesniegt Bērnu un jauniešu centrā Kooperatīva ielā 6, Preiļos. Iesnieguma veidlapa pieejama Bērnu un jauniešu centrā un preili.lv. Kontakti tālākai saziņai: 653 81397, 29221574, 28641149, preilubjc@preili.lv

Maijā ikviens interesents tiek aicināts virtuāli izstaigāt Bērnu un jauniešu centra Keramikas pulciņa audzēkņu un viņu skolotāja Raivo Andersona darbu izstādi. Izstādē aplūkojami jauno censoņu darbi, radīti šī gada pavasara saulainajās dienās zem klajas debess, izbaudot atkalredzēšanās prieku. Izstāde skatāma Preiļu novada domes mājas lapā preili.lv. 

Un vēl

Preiļu Kultūras centrs aicina 23. maijā Vasarsvētku dienas pēcpusdienu pavadīt jautrā noskaņā - no pulksten trijiem dienā lūkoties un klausīties folkloras kopas „Rūtoj” jautrajos priekšnesumos Preiļu pilsētas ielās. „Rūtoj” ciemosies Celtnieku, Rēzeknes, Antona Rancāna , Liepājas un Siera rūpnīcas dzīvojamo rajonu pagalmos.

Atstājiet komentāru