2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpils Radio1 Jēkabpils novada pagastu un mazpilsētu aktualitātes 2021.gada 16.novembrī

Jēkabpils Radio1 Jēkabpils novada pagastu un mazpilsētu aktualitātes 2021.gada 16.novembrī

Radio1 Jēkabpils novada pagastu un mazpilsētu ziņas pulksten 11.00 un 16.00

Jēkabpils novada domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis izdevis rīkojumu par sabiedriskā transporta pakalpojumu atvieglojumiem. Tas paredz, ka  no 15. novembra braukšanas maksas atvieglojumus piemēro pirmskolas vecuma bērniem un no pirmās līdz divpadsmitās klases Jēkabpils pilsētas vispārējās izglītības iestāžu, Jēkabpils Agrobiznesa koledžas (deklarēti Jēkabpils novada pašvaldībā un līdz 24 gadu vecumam), Krustpils pamatskolas, Ābeļu pamatskolas un Salas vidusskolas izglītojamajiem mācību gada laikā, darba dienās dodoties uz izglītības iestādi un atpakaļ. 

17. novembrī notiks izbraukuma vakcinācija speciālajā vakcīnbusā Jēkabpils pilsētā un būs iespēja vakcinēties arī brīvās rindas kārtībā šādās vietās:
•    no plkst. 11.15-13.00 Bebru ielas mikrorajonā (veikala “Beta” stāvlaukums, Atmodas iela 7)
•    no plkst. 13.30-14.30 pie Sporta nama, Brīvības ielā 2J (bijušās Lauktehnikas rajonā)
•    no plkst. 15.30-16.00 Brodu centrā pie Ābeļu pagasta pārvaldes, Aldaunes ielā 13

Bijušā Krustpils novada teritorijā, Atašienes pagastā, pabeigts objekts “Atašienes pagasta pārvaldes ēkas atjaunošana un energoefektivitātes paaugstināšana”. Kopumā objektā veikta ēkas termogrāfiskā apsekošana, energosertifikāta un būvniecības dokumentācijas izstrāde, ēkas fasāžu starppaneļu bloku šuvju hermetizācija, cokola siltināšana, cokola apmales atjaunošana.

Turpinām aktualitātes

17.novembrī plkst. 19:00 Zīlānu Kultūras namā notiks Dināra Gulbja un Reiņa Jaunā koncerts “Izdziedi Latviju”. Ieeja pasākumā ar ieejas kartēm un sadarbspējīgiem sertifikātiem. Tālrunis uzziņai: 27875847

18. Novembrī plkst. 16.00 Viesītes kultūras pilī notiks Latvijas Republikas proklamēšanas 103.gadadienai veltīts koncerts. Tajā uzstāsies Jānis Lūsēns, Zigfrīds Muktupāvels, Aija Vītoliņa Freimane un Latvijas Radio bigbends. Bezmaksas ieejas kartes var saņemt Viesītes Kultūras pilī (tālrunis 26513349). Koncertu varēs apmeklēt sejas aizsargmaskā, uzrādot derīgu Covid-19 sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu (neatkarīgi no vecuma). 
18.novembrī plkst. 18:00 Gārsenes kultūras namā notiks muzikālās apvienības “Pieci Jāņi” koncertprogramma “Latvijas dzirksts”. Ieeja bez maksas, ar covid-19 sertifikātiem un aizsargmaskām.

19. novembrī plkst. 18.00 Rubenes kultūras namā notiks Valsts svētkiem veltīts tautas mūzikas koncerts "Saules ceļu manai mīļai Latvijai". Viesosies "Karikstes muzikanti". Ieeja bez maksas, ar Covid-19 sertifikātiem un aizsargmaskām. Ielūgumu uz koncertu iespējams saņemt Rubeņu kultūras namā (iepriekš vai pirms koncerta). Saziņai - tel. 26671801, 26478498.

Un vēl

Jēkabpils novada Kultūras pārvalde aicina no 11. līdz 20. novembrim piedalīties aizraujošā auto-foto orientēšanās spēlē „Iepazīsti Jēkabpils novadu!” ! Foto rallija maršruts ved caur jauno Jēkabpils novadu, veroties Sēlijas un Latgales dabā, iepazīstot kultūrvietas un apmeklējot vietējos pasākumus. Viss, kas nepieciešams, lai piedalīties spēlē ir auto, komanda, telefons ar uzlādētu bateriju un labs garastāvoklis. Komandām nav nepieciešams iepriekš pieteikties. Līdz ko komanda ir gatava, tā var uzsākt savu ceļojumu! Dalībniekiem, orientējoties Jēkabpils novadā, jāatrod kartē atzīmētie objekti, tādējādi krājot pēc iespējas vairāk punktus. Vairāk informācijas Jēkabpils novada mājaslapā jekabpils.lv

Atstājiet komentāru