2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Jēkabpils Radio1 Jēkabpils novada pagastu un mazpilsētu ziņas

Jēkabpils Radio1 Jēkabpils novada pagastu un mazpilsētu ziņas

Radio1 Jēkabpils novada pagastu un mazpilsētu aktualitātes pulksten 11.00 un 16.00

Jēkabpils novada pašvaldība izsludina konkursu uz izpilddirektora amatu. Ar galvenajiem amata pienākumiem, prasībām pretendentiem un nepieciešajiem dokumentiem iespējams iepazīties Jēkabpils novada mājaslapā: jekabpils.lv sadaļā Vakances. Pieteikums jāiesniedz līdz 10.decembrim.

Īstenojot LEADER projektu, Jēkabpils novada Rites pagastā, pie Viesītes vidusskolas izglītības programmu īstenošanas vietas “Rites pamatskola”, tiks jaunizveidota Zaļā klase. Projekta ietvaros tiks uzstādīta āra nojume ar soliem un galdiem un tāfeli. Tā būs  vieta, kur īstenot izglītojošos pasākumus skolēniem, gan arī informatīvas lekcijas citiem interesentiem. 

Bijušā Krustpils novada teritorijā, Atašienes pagastā, pabeigts objekts “Atašienes pagasta pārvaldes ēkas atjaunošana un energoefektivitātes paaugstināšana. Savukārt Vīpes pagasta iedzīvotāji var priecāties par vienas no sabiedriski apmeklētākajām vietām pagastā, ēkas “Vālodzīte” jumta seguma atjaunošanu, lietus ūdeņu novadīšanas sistēmas pārbūvi un tai pieguļošās teritorijas labiekārtošanu.

Turpinām ziņas

Piektdien, 3.decembrī, notiks Ziemassvētku egļu iedegšana trīs Jēkabpils novada pilsētās- Aknīstē, Jēkabpilī un Viesītē.

3.decembrī plkst. 18:30 Aknīstes Bērnu un jauniešu centrā notiks mūziķa Kaspara Markševica concerts “Visam ir savs laiks”. Ieeja pasākumā ar covid-19 sertifikātiem un aizsargmaskām.

2021. gada 4.decembrī plkst. 18.00. ikviens ģitāras spēles entuziasts - profesionālis vai amatieris - aicināts piedalīties koncertā "Ar ģitāru par dzīvi" Leimaņu Tautas namā, lai izkoptu savas zināšanas un gūtu jaunu pieredzi. Īpašais viesis Mārcis Auziņš. Pasākums notiks zaļajā režīmā. Pasākuma laikā jālieto mutes un deguma aizsegs (maska).  Ielūgumu uz pasākumu iespējams saņemt kultūras namā. E-pasts: gints.audzitis@jekabpils.lv, tel.28315265.

Un vēl

Šonedēļ Jēkabpils novadā turpināsies izbraukuma vakcinācija! Plānots, ka sestdien,4.decembrī vakcīnbuss jau otro reizi dosies uz Dignāju un Dunavu. Iedzīvotājiem būs iespēja saņemt otro vakcīnas devu, kā arī, ja nepieciešams, būs iespēja veikt pirmo poti vai arī veikt balstvakcināciju. Par norises laiku izbraukuma vakcinācijai lūgums sekot līdzi informācijai pašvaldības mājas lapā jekabpils.lv

Atstājiet komentāru