2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpils Radio1 Jēkabpils novada pagastu un mazpilsētu aktuālitātes 2021.gada 17.decembrī

Jēkabpils Radio1 Jēkabpils novada pagastu un mazpilsētu aktuālitātes 2021.gada 17.decembrī

Radio1 Jēkabpils novada pagastu un mazpilsētu aktualitātes pulksten 11.00 un 16.00

Šogad plānoti vēl divi, pēdējie izbraukuma vakcīnbusa reisi : 22.decembrī Jēkabpilī - Jaunā, Draudzības aleja, Nameja,Viestura, Viesītes ielas un 27.decembrī  bijušā Krustpils novada teritorijā- Kūkās, Mežārē, Atašienē un Vīpē. Sīkāk par izbraukuma vakcināciju lūgums sekot Jēkabpils novada pašvaldības mājas lapā www.jekabpils.lv

Jēkabpils novada Vides dienests saņēmis projektā iegādātās piecas digitālās ķermeņa kameras, kas tiks izmantotas kontaktā ar makšķerniekiem, zvejniekiem pārbaudes reidu laikā, kā rezultātā tiks ierakstītas un uzfilmētas situācijas, kad rodas konflikti vai domstarpības ar pārkāpējiem, kā arī  videomateriāls būs kā pierādījums pārkāpumam, kā arī tas būs nodrošinājums un pierādījums vides aizsardzības speciālistiem, ja viņu virzienā tiks veiktas aizskarošas darbības.

18.decembrī plkst. 19.00 Zasas kultūras namā notiks grupas “Zelta kniede” koncerts “Citādi Ziemassvētki” - dziesmas par kopā būšanu un prieku. Biļetes var iegādāties Zasas kultūras namā vai piesakot pa tālr. 20371520. Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda derīgs Covid-19 vakcinācijas vai izslimošanas sertifikāts.

19.decembrī plkst. 15:00 Viesītes Kultūras pilī notiks grupas “Baltie Lāči” koncerts “Adventes vaiņagā”. Ieeja koncertā bez maksas ar personalizētām ieejas kartēm, apmeklētāju skaits ir ierobežots. Pieteikties un izņemt ieejas kartes Viesītes kultūras pilī, tālr. 26513349. Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda derīgs Covid-19 vakcinācijas vai izslimošanas sertifikāts.

Un vēl

Otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī, plkst. 16.00 Krustpils kultūras namā aicina uz Vecgada koncertu “Lai dzirkstī”. Lai svētku laiku padarītu vēl brīnumaināku, Jēkabpils kultūras pārvalde aicina ģimenes pavadīt otros Ziemassvētkus, kopā ar senioriem apmeklējot koncertu Jēkabpilī. Apmeklētājiem no 60 gadu vecuma bezmaksas ielūgumbiļetes uz šo koncertu Jēkabpils novada pašvaldība dāvina kopā ar labas veselības vēlējumiem. Vairāk informācijas Jēkabpils kultūras pārvaldes mājaslapā.

Atstājiet komentāru