2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Tālākizglītības un informācijas tehnoloģiju centrs joprojām meklē vadītāju

Tālākizglītības un informācijas tehnoloģiju centrs joprojām meklē vadītāju

Jēkabpils pilsētas pašvaldība izsludinājusi atkārtotu atklāto konkursu uz vakanto Jēkabpils Tālākizglītības un informācijas tehnoloģiju centra direktora amatu.

Atkārtots konkurss uz minēto amatu izsludināts tādēļ, ka konkursa komisiju tā īsti nav apmierinājusi neviena no četru iepriekšējā konkursā pieteikušos pretendentu iesniegtajām centra attīstības vīzijām - tām pietrūcis ekonomiskā pamatojuma, kā centrs plāno piesaistīt tā darbībai nepieciešamos līdzekļus.

Jēkabpils Tālākizglītības un informācijas tehnoloģiju centra direktors būs atbildīgs par iestādes attīstības plānošanu, izglītības programmu īstenošanu, darba organizāciju, saimnieciskās darbības un finanšu līdzekļu izlietošanu atbilstoši iestādes apstiprinātajam budžetam un attīstības mērķiem.

Amata pretendentiem jābūt ar augstāko izglītību sociālajā zinātnē, valsts valodas zināšanām atbilstoši Valsts valodas likumam un citiem normatīvajiem aktiem, zināšanām izglītības iestāžu finansēšanas jautājumos un projektu vadībā. Kā priekšrocība tiks vērtēta pieredze izglītības vadības jomā.

Lai pieteiktos konkursam, pretendentiem līdz 16.janvārim jāiesniedz Jēkabpils pilsētas pašvaldības Vienas pieturas aģentūrā motivēta pieteikuma vēstule ar ekonomiski pamatotu vīziju par centra attīstības virzieniem, īss dzīves un darba gaitu pārstāsts, kā arī izglītību un kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas.

Atstājiet komentāru