2024.gada 19. maijs

Lita, Sibilla, Teika

Jēkabpils domes darbinieki piedalīsies "Zināšanu eņģeļu" seminārā

Jēkabpils domes darbinieki piedalīsies "Zināšanu eņģeļu" seminārā

Oktobrī un novembrī Latvijas pašvaldību darbiniekiem būs iespēja piedalīties "Zināšanu eņģeļu" semināros par uzņēmējdarbības veicināšanas jautājumiem, informē Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija. Seminārs notiks arī Jēkabpilī.
 

Semināri būs domāti tiem darbiniekiem, kuri ikdienā veic darba pienākumus saistībā ar attīstības plānošanas un uzņēmējdarbības veicināšanas jautājumiem.
 
 
Apgūstot semināru programmu, pašvaldību darbinieki spēs patstāvīgi sniegt konsultatīvu atbalstu par konkurētspējīgas uzņēmējdarbības izveides un attīstības pamatprincipiem, jaunu biznesa modeļu formām idejas komercializēšanai, risku pārvaldību uzņēmējdarbībā, radošas domāšanas metodēm biznesa idejas pilnveidei, investīciju piesaistes un inovācijas atbalsta instrumentiem.
 
 
Semināri notiks Limbažos, Tukumā, Cēsīs, Ogrē un Balvos, bet nākamgad - Ludzā, Rēzeknē, Liepājā, Kuldīgā, Talsos, Valmierā, Madonā, Jelgavā, Jēkabpilī, Bauskā.
 
 
Paralēli šiem semināriem paredzēts arī izstrādāt rokasgrāmatas, ko nodos pašvaldībām, lai tās pilnveidotu atbildīgo pašvaldības darbinieku prasmes sadarboties ar vietējo sabiedrību radošu biznesa ideju izstrādē un komercializācijā, esošo uzņēmumu konkurētspējas paaugstināšanā un investīciju piesaistē.

Atstājiet komentāru