2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpils kultūras pārvaldes vadītājas amatā iecelta – Vita Viļevko

Jēkabpils kultūras pārvaldes vadītājas amatā iecelta – Vita Viļevko

Jēkabpils dome šīsdienas sēdē Jēkabpils kultūras pārvaldes amatā iecēla Vitu Viļevko.

Jēkabpils mērs Aivars Kraps sacīja, ka viņa bija pārliecinošākā no visiem desmit pretendentiem uz šo amatu. Visiem pretendentiem ticis uzdots izveidot pilsētas svētku programmu ar ierobežotu budžetu un neierobežotu budžetu. Vitas Viļevko piedāvājums bijis inovatīvākais un pārliecinošākais. 

“Mērķis bija kultūras pārvaldes vadītāja amatā ielikt cilvēku, kurš ir profesionālis un labi pārzina kultūras jomu, speciālistu, kuram nav vajadzīgs iestrādāšanās laiks, kurš var nākt un uzreiz strādāt. Šādu profesionāli esam atraduši Vitas Viļevko personā,” sacīja Jēkabpils mērs Aivars Kraps.

Viņš piebilda, ka Vita Viļevko līdz šim strādāja Daugavpils kultūras pārvaldē, bija pārvaldes vadītājas vietniece. Viņai ir plašā pieredze darbā kultūras jomā. Vitai Viļevko Jēkabpils ir dzimtā pilsēta, šeit viņa dzīvojusi bērnībā un jaunības gados, šeit ieguvusi vidējo izglītību - absolvējot Jēkabpils 1.vidusskolu un mūzikas skolu, viņas vēlme esot  atgriezties dzimtajā pilsētā.

Jau ziņots, ka Jēkabpils kultūras pārvaldes vadītāja amats kļuva vakants, līdzšinējai pārvaldes vadītājai – Intai Ūbelei aizejot darbā uz Krustpils kultūras namu.

Vita Viļevko Jēkabpils kultūras pārvaldē darbu sāks 26.oktobrī.

Foto: No arhīva
Avots: youtube.com/Dautkom

Atstājiet komentāru