2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpils novada domes priekšsēdētājs apmeklē dzīvnieku patversmi (FOTO)

Otrdien, 13. jūlijā, Jēkabpils novada domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis kopā ar dzīvnieku patversmes apsaimniekotāja SIA “Jēkabpils pakalpojumi” valdes priekšsēdētāju Mārtiņu Gluhu un atbildīgajiem speciālistiem viesojās patversmē, lai iepazītos ar tās esošo stāvokli, un izvērtētu iespēju paplašināt patversmes telpas, informē SIA "Jēkabpils pakalpojumi"sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Kancāne.

Novada domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis uzsver: “Apmeklējot Jēkabpils dzīvnieku patversmi, pārliecinājos, ka darbinieki veic visu iespējamo, lai mājdzīvniekiem rastu veldzi šajos svelmainajos laikapstākļos. Diskutējot ar mūsu novada iedzīvotājiem, redzu, ka jaunā novada kontekstā dzīvnieku patversmes jautājums šobrīd ir aktuāls, tāpēc kopā ar speciālistiem vērtējam priekšlikumus, lai sakārtotu dzīvnieku pagaidu izmitināšanas jautājumus mūsu novadā.”

Šobrīd ir svarīgi paplašināt patversmes teritoriju, jo līdz ar administratīvi teritoriālo reformu ir krietni paplašinājusies Jēkabpils dzīvnieku patversmes apkalpošanā esošā teritorija. Atbildīgie speciālisti uzsver, ka esošā dzīvnieku patversmes teritorija ir pietiekoši liela, lai to varētu paplašināt un uzlabot, bet nepieciešams budžets, lai izstrādātos plānus varētu drīzumā realizēt.

Vairāk par patversmi un tajā esošajiem dzīvniekiem var uzzināt Jēkabpils dzīvnieku patversmes mājas lapā www.jekabpilspatversme.lv

Atstājiet komentāru