2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Jēkabpilī apķēpāti soliņi, atkritumu urnas un sēta uz Daugavas aizsargdambja (FOTO)

Jēkabpilī uzdarbojušies „brīvmākslinieki", kuri apķēpājuši soliņus un atkritumu urnas, kas uzstādītas uz Daugavas aizsargdambja.
 
Pirms vairākiem gadiem aizsargdambis tika labiekārtots, lai iedzīvotājiem un pilsētas viesiem būtu patīkami tur pavadīt brīvo laiku. Pilsēta ieguva jauku vietu, kurā atpūsties. Taču, kā tas reizēm mēdz notikt, labas lietas un vietas kādam vai kādiem raisa vēlmi tās bojāt. Tā diemžēl noticis arī šoreiz: soliņi, sēta un atkritumu urnas ir aprakstītas, apzīmētas ar krāsu baloniņiem un marķieriem, kā arī vietām aplīmētas. Visvairāk cietuši soliņi, kas veidoti pēc īpaša dizaina un veltīti Jēkabpils sadraudzības pilsētām.
 
Protams, šie patvaļīgie ķēpājumi tiek aizkrāsoti, taču ir tikai laika jautājums, kad tas būs jādara atkal. Lai šī sērga mazinātos, uzskatām, ka pirmais solis būtu jāveic ģimenē, līdz ar ko mudinām nebūt vienaldzīgiem un sākt ar elementāru atbildības un cieņas ieaudzināšanu. 
 
Aicinām nestāvēt malā un reaģēt situācijās, kad notiek apķēpāšana! Sakopta pilsēta – tas pirmām kārtām ir mūsu visu kopīgs darbs un atbildība!
 
 
Iveta Skolniece,
SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste

 
Foto: SIA JK Namu pārvalde

Komentāri (0-2/2)

  • tauta
    25.08.2021 15:52
    Mūsu nākotne. Mūsdienu modernie bēbīši uci puci kuci kuci. Pamēģini tik šitādam uz ielas ko aizrādīt dabūsi dzirdēt cik uzrīdīs bērnu tiesību aizstāvjus. Žēl, ka bērniem nav pienākumu.
  • Nepatika
    25.08.2021 15:02
    Noķert un likt pašiem par saviem līdzekļiem likvidēt savu "mākslu". Ja vēl skaisti prastu zīmēt,nevis ar cūkas kāju ķēpāt. Ar nātrēm pa pakaļu!

Atstājiet komentāru