2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Svinīgi atzīmē bērnudārza "Ābelīte" energoefektivitātes paaugstināšanas darbu pabeigšanu

Svinīgi atzīmē bērnudārza "Ābelīte" energoefektivitātes paaugstināšanas darbu pabeigšanu

Valsts svētku priekšvakarā Salas pagasta pirmsskolas izglītības iestādes “Ābelīte” āra laukumā svinīgā gaisotnē tikās tiešie un pastarpinātie cilvēki, kas bija saistīti ar oktobrī ekspluatācijā nodoto objektu “Salas novada pirmsskolas izglītības iestādes “Ābelīte” energoefektivitātes paaugstināšana”, informē Jēkabpils novada sabiedrisko attiecību nodaļa.

Bērnudārza vadītāja I. Pastare izteica pateicību gan bijušās Salas novada pašvaldības vadītājai I. Sproģei, gan tagadējās Jēkabpils novada pašvaldības darbiniekiem Salas pārvaldē. Savukārt Jēkabpils novada pašvaldības pārstāvim – domes priekšsēdētāja vietniekam izglītības un kultūras jautājumos A. Žukam bērnudārza vadītāja izteica vēlējumu un cerības par turpmāko sadarbību ar pašvaldību tikpat pozitīvā līmenī, kā bijis līdz šim. Īpaša pateicība no bērnudārza kolektīva tika izteikta būvdarbu veicēja SIA “LC būve”, kā arī būvuzraudzības pakalpojuma sniedzēja SIA “BaltLine Globe” pārstāvjiem.

Pārgriezt simbolisko atklāšanas lenti tika uzticēts A. Žukam un I. Sproģei.

2022. gadā PII Ābelīte” svinēs savu pastāvēšanas 50. gadadienu. Jo īpašs gandarījums, ka nozīmīgā jubileja varēs norisināties siltinātā un estētiski noformētā ēkā, kur vēl arvien skanēs tās mazo iemītnieku balsis.

Atstājiet komentāru