2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpilī uzsākta ielu kaisīšana un sniega tīrīšana (FOTO)

Jēkabpils pilsētas teritorijas apsaimniekotājs un ielu uzturētājs SIA “Jēkabpils pakalpojumi” informē- ņemot vērā zemo gaisa temperatūru un snigšanu, šodien, 23.novembrī, ir uzsākti ielu un ietvju kaisīšanas, kā arī sniega tīrīšanas darbi visā pilsētas teritorijā. Darbi tika uzsākti šorīt 6:00 un, sekojot līdzi nokrišņu intensitātei, turpināsies visas dienas garumā, informē SIA "Jēkabpils pakalpojumi".

Atgādinām, ka ielu braucamās daļas kaisīšanas un tīrīšanas darbi tiek organizēti atbilstoši prioritārajām klasēm, sākot ar galvenajām jeb A klases ielām, pa kurām ir intensīvākā satiksmes plūsma un pa kurām kursē sabiedriskais transports, kā arī izglītības iestādēm piegulošajām ielām. Privātīpašumiem piegulošās ietves jātīra privātīpašniekiem, kā arī par daļu pilsētas teritorijas atbild namu pārvalde, vēl par daļu– “Latvijas Autoceļu uzturētājs”.

Tāpat kā iepriekšējos gados darbojas arī SIA “Jēkabpils pakalpojumi” ziemas dežūrdienests, kas operatīvi veic sniega tīrīšanu pilsētas ielās. Iedzīvotāji var ziņot operatīvajam dežūrdienestam par nepieciešamību notīrīt kādu ielas vai ietves posmu, zvanot vai sūtot WhatsApp ziņu uz telefona Nr. 29387082, kā arī ziņot par konstatētajiem ielu apgaismojuma bojājumiem, ceļa zīmju, seguma un drošības barjeru bojājumiem.

Aicinām visus satiksmes dalībniekus, kā arī gājējus būt uzmanīgiem ziemas sezonā. Mēs strādājam iedzīvotāju drošībai un komfortam, taču nespējam novērst visus bīstamos apstākļus.

Atstājiet komentāru