2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Trešdien, 24. novembrī notiks izbraukuma vakcinācija speciālajā vakcīnbusā Jēkabpilī - Draudzības alejā un Nākotnes ielā

Trešdien, 24. novembrī notiks izbraukuma vakcinācija speciālajā vakcīnbusā Jēkabpilī - Draudzības alejā un Nākotnes ielā

Trešdien, 24. novembrī turpināsies izbraukuma vakcinācija speciālajā vakcīnbusā Jēkabpils pilsētā. Plānots, ka izbraukuma vakcinācijā dienas pirmajā pusē, pēc iepriekšējās pieteikšanās tiks apmeklēti seniori viņu dzīvesvietās Jēkabpils pilsētā- Draudzības alejā, Jaunajā ielā, Nameja, Viestura un Viesītes  ielā, liecina informācija Jēkabpils novada pašvaldības mājaslapā.

24.novembrī būs arī iespēja vakcinēties brīvās rindas kārtībā, bez iepriekšējas pieteikšanās:

no plkst. 11.30-12.30 Draudzības alejā 19, Jēkabpilī, stāvlaukumā pie veikala "mini top",

no plkst. 14.00-15.00 Nākotnes ielā 2, Jēkabpilī, stāvlaukumā pie tirdzniecības centra “AURA”.

Izbraukuma vakcinācijas laikā varēs saņemt arī otro poti pret Covid-19. Mediķi informē, ka izbraukuma vakcinācijā būs pieejamas četras dažādas vakcīnas- Pfizer, Moderna, Janssen un AstraZeneca.

! Iedzīvotājiem lūgums būt saprotošiem un ņemt vērā, ka plānotajā laika grafikā iespējamas nelielas izmaiņas, kas var būt saistītas ar vakcinējamo cilvēku skaitu!

Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte) un potēšanas pase (ja tāda ir). Vakcinēsies, lai pasargātu sevi un apkārtējos cilvēkus!

Sīkāk par izbraukuma vakcināciju lūgums sekot līdzi Jēkabpils novada pašvaldības mājas lapā www.jekabpils.lv

Komentāri (0-1/1)

  • žēl
    23.11.2021 15:24
    ka nebrauc uz laukiem. Elkšņiem vai Sauku. Bet tikai te pa pilsētu.

Atstājiet komentāru