2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī ielu tīrīšanai no sniega piesaistīta papildus tehnika

Jēkabpilī ielu tīrīšanai no sniega piesaistīta papildus tehnika

Jēkabpils pilsētas teritorijas apsaimniekotājs un ielu uzturētājs SIA “Jēkabpils pakalpojumi” informē- ņemot vērā novembra pēdējo dienu atnesto biezo sniega segu, Jēkabpils pilsētā ietvju un ielu tīrīšanai šobrīd mobilizēti visi pieejamie spēki, informē SIA “Jēkabpils pakalpojumi” sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Kancāne.

Pēdējās divās dienās teju nepārtraukti uz ielām strādājušas kopumā 10 uzņēmuma tehnikas vienības, un ziemas dienesta darbinieki dienā strādā 8- 12h, naktsmieram veltot tikai dažas stundas. Vakar, 30. novembrī, grants ielu seguma tīrīšanai tika piesaistīti arī papildspēki- 3 tehnikas vienības- no cita uzņēmuma. Apkopojot visu tehnikas vienību nobrauktos kilometru daudzumu, 29. un 30. novembrī, tīrot ielas pilsētas teritorijā, kopumā nobraukti vairāk kā 500 km.

Ielu braucamās tīrīšanas un kaisīšanas darbi tiek organizēti atbilstoši prioritārajām klasēm, sākot ar galvenajām jeb A klases ielām, pa kurām ir intensīvākā satiksmes plūsma un pa kurām kursē sabiedriskais transports, kā arī izglītības iestādēm piegulošajām ielām.

Tāpat kā iepriekšējos gados darbojas arī SIA “Jēkabpils pakalpojumi” ziemas dežūrdienests, kas operatīvi veic sniega tīrīšanu pilsētas ielās. Ziemas dienesta darbinieki apseko brauktuvju stāvokli katru nakti no plkst. 02:30. Arī iedzīvotāji var ziņot operatīvajam dežūrdienestam par piesnigušiem ietvju/ ielu posmiem, konstatētajiem ielu apgaismojuma bojājumiem, ceļa zīmju, seguma un drošības barjeru bojājumiem, zvanot vai sūtot WhatsApp ziņu uz telefona Nr. 29387082

Aicina visus satiksmes dalībniekus, kā arī gājējus būt uzmanīgiem ziemas sezonā. Uzņēmums strādā, taču nespēj novērst visus bīstamos apstākļus.

Atstājiet komentāru