2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Sāksies siltināšanas būvdarbi Jēkabpilī, Dārzu ielā 7 un Liepu 22

Sāksies siltināšanas būvdarbi Jēkabpilī, Dārzu ielā 7 un Liepu 22

Šajā nedēļā sāksies siltināšanas būvdarbi Dārzu ielā 7 un Liepu 22, kuru gaitā paredzēta ēku fasādes un inženiertīklu atjaunošana, informē SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Skolniece.

Lai pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar būvdarbu uzsākšanu, 8.februārī notika pasūtītāja (SIA JK Namu pārvalde), būvuzņēmēja (Personu apvienība SIA “Riko” un “Logi 24”), un būvuzrauga (SIA “RM Būvuzraudzība”) pārstāvju tikšanās (attēlā). Šajā nedēļā plānots uzstādīt būvniecības žogus, kā arī uzsākt bēniņu un pagrabu tīrīšanas darbus.

Jau informējām, ka Dārzu ielas 7 un Liepu 22 māju iedzīvotāji iesaistījušies AS “Attīstības finanšu institūcija Altum”  DME programmā, saņemot 50 procentu grantu no kopējo būvdarbu izmaksu summas. 

Līgums par energoefektivitātes paaugstināšanas būvdarbiem, nodrošinot daudzdzīvokļu mājām Dārzu ielā 7 un Liepu 22 siltumenerģijas ietaupījumu un siltumnīcefekta gāzu samazinājumu, noslēgts 11.janvārī. Būvdarbi jāveic 50 nedēļās, kuru laikā aicinām iedzīvotājus būt saprotošiem: neērtības, kas iespējamas šajos mēnešos, atmaksāsies ilgtermiņā, iegūstot sakārtotāku, pievilcīgāku un siltāku mitekli!

Foto: SIA JK Namu pārvalde

Atstājiet komentāru