2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Elita Freija: Galvenie jautājumi - ēku siltināšana un sadarbība ar iedzīvotājiem

Elita Freija: Galvenie jautājumi - ēku siltināšana un sadarbība ar iedzīvotājiem

12.martā apritēja gads, kopš Elita Freija ieņem SIA JK Namu pārvalde valdes locekles amatu, informē SIA  JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Skolniece. 

Martā vidū notika Elitas Freijas un Jēkabpils novada pašvaldības izpilddirektora tikšanās. Guntars Gogulis pozitīvi novērtēja Namu pārvaldes vadītājas darbu, uzteicot gan enerģiju, gan entuziasmu, kas tiek ieguldīts pilsētas namu apsaimniekošanā. 

“Gads aizritējis gluži nemanot, jo darbs seko darbam. Joprojām notiek aktīvs darbs ar māju siltināšanas projektiem. Būvniecības process sākts mājām Liepu ielā 22 un Dārzu ielā 7, un raksta tapšanas brīdī saņemts apstiprinājums, ka arī mājas Celtnieku ielā 15 iedzīvotāji nobalsojuši par dalību energoefektivitātes programmā,” stāsta vadītāja.

„Šis ir sarežģīts laiks, un, saprotot, ka daudziem var rasties grūtības ar rēķinu nomaksu, esam aktualizējuši jautājumu par dažādu apmaksu iespēju izskatīšanu. Sakām paldies ikvienam, kurš apzinīgi apmaksā rēķinus vai cenšas risināt situāciju ar parādu nomaksu!” saka E.Freija.

Uzņēmuma vadītāja uzsver: lai ēkas un to apkārtne būtu sakārtota, svarīgs ir ikviena Namu pārvaldes darbinieka apzinīgi veiktais darbs. „Pateicos kolēģiem par paveikto, jo tikai mēs visi kopā spējam savas pilsētas iedzīvotājiem radīt apstākļus mājīgai un drošai ikdienai!” norāda  E.Freija.

Foto: SIA JK Namu pārvalde

Atstājiet komentāru