2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Paziņojums: Cik iedzīvotājiem maksās rēķina par patērēto ūdeni sagatavošana, ja to darīs JK Namu pārvalde

Paziņojums: Cik iedzīvotājiem maksās rēķina par patērēto ūdeni sagatavošana, ja to darīs JK Namu pārvalde

Radio1.lv redakcija saņēma paziņojumu no SIA JK Namu pārvalde, kurā tā informē, cik iedzīvotājiem izmaksās rēķina par patērēto ūdeni sagatavošana, ja to darīs namu pārvalde, informāciju sniedza SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Skolniece.

“Paziņojums

Iedzīvotāji vēršas SIA JK Namu pārvalde, lūdzot informēt par papildus izmaksām saistībā ar SIA “Jēkabpils ūdens” izsūtīto paziņojumu.

Namu pārvalde ir saņēmusi informāciju, ka SIA „Jēkabpils ūdens” saviem klientiem izsūtījis šādu paziņojumu: “Ja līdz 2022.gada 1.maijam netiks saņemts daudzdzīvokļu mājas kopības lēmums par turpmāko norēķinu par sabiedriskajiem ūdenssaimniecības pakalpojumiem ar pārvaldnieka starpniecību, tad no 2022.gada 1.maija dzīvokļa īpašniekam/īrniekam ikmēneša rēķinā tiks ietverts papildus maksājums par tiešo norēķinu nodrošināšanu 1.00 EUR ar PVN apmērā.”

Namu pārvalde ir apzinājusi nepieciešamos resursus šāda pakalpojuma nodrošināšanai no pārvaldnieka puses. Pārņemot no SIA „Jēkabpils ūdens” rēķinu sastādīšanas un apkalpošanas pakalpojumus, izmaksas dzīvokļa īpašniekam/īrniekam plānotas no 1.50 EUR ar PVN (situācijā, kad tiek noslēgti līgumi ar visām Namu pārvaldes apsaimniekotajām mājām).

SIA JK Namu pārvalde”

Tas nozīmē, ka iedzīvotājiem, paliekot pie līdzšinējās kārtības jeb tiešajiem norēķiniem ar SIA “Jēkabpils ūdens” rēķina sagatavošana izmaksās daudz lētāk nekā tad, ja mājas kopsapulcē nolemj šo pakalpojumu uzticēt pārvaldniekam.

Foto: Jēkabpils novada pašvaldības arhīvs

Atstājiet komentāru