2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Atsāksies pārbūves darbi Brīvības ielā Jēkabpilī, satiksmei tiks slēgts Brīvības ielas posms, noteiktas izmaiņas sabiedriskā transporta maršrutos

Atsāksies pārbūves darbi Brīvības ielā Jēkabpilī, satiksmei tiks slēgts Brīvības ielas posms, noteiktas izmaiņas sabiedriskā transporta maršrutos

Atsāksies Brīvības ielas pārbūves projekts Jēkabpilī

Pēc ziemas tehnoloģiskā pātraukuma, no 25. aprīļa tiks atsākts Brīvības ielas pārbūves projekts Jēkabpilī, uzsākot būvdarbus Brīvības ielas posmā no Stadiona ielas līdz Kārklu ielai. Līdz ar projekta atsākšanu no šī gada 25. aprīļa līdz šī gada 15. jūlijam satiksmei tiks slēgts Brīvības ielas ceļa posms no Stadiona ielas līdz Kārklu ielai, Jēkabpilī. Transporta kustība notiks pa apbraucamo ceļu (Zaļo ielu un Dolomīta ielu).
 
Iedzīvotājiem jāņem vērā, ka noteiktas izmaiņas sabiedriskā autobusa maršrutos

Iedzīvotājiem lūgums ņemt vērā, ka līdz ar projekta atsākšanu, tiks mainīts sabiedriskā autobusa maršruts!

Autobusu pietura no Brīvības ielas un V. Strūves ielas krustojuma tiks pārcelta uz Zaļās ielas un Kapu ielas krustojumu.

Ņemot vērā, ka pilsētas maršrutos jau šobrīd netiek izmantots satiksmei ceļa posms no Jēkabpils Valsts ģimnāzijas līdz Poliklīnikai, tad šeit būtisku izmaiņu nebūs (izņemot 4.maršruta autobusu).

Satiksmes organizēšanas izmaiņas, galvenokārt, ietekmēs sabiedrisko transportu, kurš kursēs no un uz Salas pusi, jo tiks izmantots apbraucamais ceļš (Zaļā un Dolomīta iela).
 
Projekta būvdarbu laikā izbūvēs jaunas inženierkomunikācijas

Projekta būvdarbu laikā no Stadiona ielas līdz Kārklu ielu paredzēts izbūvēt daudzas inženierkomunikācijas (jaunu ūdensvadu, pašteces kanalizāciju, spiedvadu kanalizāciju jauna lietus ūdens kanalizācijai). Tāpat paredzēti  jauni pieslēgumi uz blakus esošajiem īpašumiem.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām iedzīvotājiem, bet realizējot apjomīgus  projektus jārēķinās ar zināmām izmaiņām. Tomēr pēc projekta beigām iegūsim sakārtotu un uzlabotu infrastruktūru, kas ļoti nepieciešams iedzīvotājiem un visai pilsētai!

Satiksmes shēma Brīvības ielā, Jēkabpilī

Komentāri (0-2/2)

  • Сколниециньш из святорощи
    18.04.2022 09:16
    В этом году Пасха состоится 17.и 18 апреля. Пасха — это священное время, когда Богиня весны и рассвета Остара дарует нам своё благословение, но в этом году Пасхальное волшебство затмила война на Украине. Война на Украине идёт почти два месяца, с той поры, когда Российская Федерация утром 24. февраля вторглась на территорию Украинской Республике. Это трагедия. Вознесём молитву Богине Остаре за мир в Украине! Вознесём молитву Богине Остаре за мир во всём мире! Пасха — это время Богини Остары. В это время сила Богини Остары достигает своего пика. И благодать Богини Остары наполняет мир.
    С благословением Богини Остары, Сколниециньш из святорощи
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    #GoddessOstara #GoddessofSpring #GoddessofDawn #Eostre #Oestre #EasterHare #EasterBunny #EasterEggs #Easter #Ostern #Easter #БогиняОстара #БогиняВесны #БогиняРассвета #ПасхальныйЗаяц #ПасхальныйКролик #ПасхальныеЯйца #Пасха #17.04.2022. #18.04.2022. #17.04.2022. #18.04.2022. #StandWithUkraine #ВойнанаУкраине #24.02.2022. #рашизм #ПутинХуйло! #язычники #ритуалы #колдовство #Сколниециньш #святороща
  • Skolnieciņš no svētmeža
    18.04.2022 09:15
    Šogad Lieldienas ir iekritušas 17. un 18 aprīlī. Lieldienas ir svētīgs laiks, kad pavasara un rītausmas Dieviete Ostara sniedz mums savu svētību, tomēr šogad Lieldienu prieku ir aptumšojis karš Ukrainā. Karš Ukrainā rit teju vai divus mēnešus, kopš Krievijas Federācija 24. februāra rītā iebruka Ukrainas Republikas teritorijā. Tas ir traģiski. Lūgsim Dievieti Ostaru par mieru Ukrainā! Lūgsim Dievieti Ostaru par mieru pasaulē! Lieldienas ir Dievietes Ostaras laiks. Šajā laikā Dievietes Ostaras spēks ir sasniedzis savu pilnību. Un Dievietes Ostaras svētība ir nākusi par pasauli.
    Ar Dievietes Ostaras svētību, Skolnieciņš no svētmeža
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība

Atstājiet komentāru