2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

SIA “Jēkabpils Namu pārvalde” informē par rēķinu apmaksu

SIA “Jēkabpils Namu pārvalde” informē par rēķinu apmaksu

No aprīļa SIA JK Namu pārvalde rēķinus iespējams apmaksāt arī divos SIA “Firma Madara 89” Jēkabpils veikalos “top!” – Nameja ielā 12 un Pils rajonā 58. Pakalpojuma apmaksas cena – 0,50 eiro.

Atgādinām, ka internetbanku – “SEB banka”, “Swedbank”, “Citadele banka” un “Luminor banka” - lietotājiem tiek nodrošināta iespēja norēķināties par Namu pārvaldes saņemtajiem pakalpojumiem. 

Skaidrā vai bezskaidrā naudā apmaksu var veikt visos veikalos “Maxima”, par katru rēķinu maksājot 0,50 eiro. Ja rēķins tiek apmaksāts “Maximā”, aicinām to darīt savlaicīgi, neatliekot uz mēneša pēdējo dienu. Informāciju par šajos veikalos veiktajiem maksājumiem Namu pārvalde saņem nākamajā darba dienā, tāpēc, ja klients rēķinu “Maximā” ir maksājis 31.datumā (piektdien), līdz mums dati nonāk 3.datumā (pirmdien). Rēķinā atspoguļotā parāda summa tiek nofiksēta mēneša pēdējā dienā, līdz ar to klients nākamajā mēnesī saņem rēķinu, kurā norādīts, ka viņam ir parāds, lai gan maksājums veikts noteiktajā termiņā. Aicinām neuztraukties, saglabāt maksājuma čeku un vienkārši apmaksāt rēķinu par attiecīgo mēnesi.

Sakām paldies ikvienam, kurš šajos sarežģītajos apstākļos, kad pieaug energoresursu izmaksas, laicīgi maksā rēķinus, kā arī risina jautājumu par parādiem!

Foto: SIA JK Namu pārvalde

Iveta Skolniece,
SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru