2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

SIA JK Namu pārvalde atgādina iedzīvotājiem - nenovietot lielgabarīta atkritumus pie konteineriem

SIA JK Namu pārvalde atgādina iedzīvotājiem - nenovietot lielgabarīta atkritumus pie konteineriem

Atkārtoti tiek saņemtas ziņas no iedzīvotājiem par lielgabarīta atkritumu novietošanu pie atkritumu konteineriem daudzdzīvokļu ēku teritorijās. Atgādinām, ka tos nekādā gadījumā nedrīkst izmest atkritumu tvertnēs vai vest uz mežu, bet tie ir jānogādā atkritumu šķirošanas laukumā, informē sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Skolniece.

Sadzīves tehnika, mēbeles un citas lietas, kas kļuvušas nevajadzīgas, jānogādā SIA „Jēkabpils pakalpojumi” šķirošanas laukumā Jēkabpilī, Zemgales ielā 24/1. Namu pārvalde piedāvā iespēju visai mājai kopīgi pasūtīt atkritumu konteineru, kurā samest lielgabarīta atkritumus. 

Lielgabarīta atkritumi, kas ir izmesti pie atkritumu tvertnēm, tiek savākti, bet par to ir spiesti maksāt visi iedzīvotāji, kuru mājai ir piesaistīts konkrētais atkritumu laukums. Cienīsim cits citu un būsim atbildīgi!

Foto:SIA JK Namu pārvalde

Komentāri (0-2/2)

  • ES
    29.08.2022 11:05
    Līgumu rādiet! Pie atkritumu konteineri var novietot visu, ko no mājas vai dzīvokļa var iznest. Tie visi ir sadzīviskie atkritumi, t.sk. gumijas zābaki, riepas, pleznas, velosipēdu kameras, preservatīvi un piepūšamie matrači un gultas. Tas viss tiek vēlāk šķirots, par ko atkritumu ražotājs( dzīvokļa, mājas iedzīvotājs) maksā. Neviens Jēkabpilietis nav spējīgs saražot tik daudz atkritumu cik ir līgumā noslēgts. Apzinīgākais Jēkabpilietis var painteresēties, kur paliek naudas starpība, starp izvedamiem atkritumiem, un tiem, kas nonāk poligonā. Kur izbirst krava? Vides fakti jau līmēja visādas kameras pie miskastvedējiem. Vajag tik rakt!
  • jēkabpilietis
    18.08.2022 11:49
    Tas nozīmē, ka man vajag izmest salauztu krēslu un es vai nu stiepšu to cauri visai pilsētai uz to laukumu vai prasīšu visiem mājas iedzivotājiem vai gadījumā mēs nevaram paņemt konteineru? Kautkāda fiška te nerullē.

Atstājiet komentāru