2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

No oktobra Jēkabpilī sāks pieņemt iesniegumus par atbalstu mājsaimniecībām apkurei

No oktobra Jēkabpilī sāks pieņemt iesniegumus par atbalstu mājsaimniecībām apkurei

No 3. oktobra Jēkabpils novada pašvaldība sāks pieņemt iesniegumus par atbalstu energoresursu cenu pieauguma kompensēšanai mājsaimniecībām, kas apkurē izmanto malku, granulas vai briketes, kā arī no 1. oktobra atbalstam varēs pieteikties elektroniski portālā epakalpojumi.lv. Savukārt no 1. novembra pieņems iesniegumus no mājsaimniecībām, kas apkurē izmanto elektroenerģiju, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Iedzīvotāji aicināti izmantot iespēju un iesniegt pieteikumus energoresursu cenu ietekmes mazināšanas atbalsta saņemšanai elektroniski. Sadaļa šādiem iesniegumiem no 1.oktobra tiks atvērta mājaslapā epakalpojumi.lv.

Iesniegumu varēs aizpildīt arī klātienē, kādā no Jēkabpils novada pašvaldības klientu apkalpošanas centriem, izņemot Vienas pieturas aģentūru domes ēkā. Jēkabpilieši aicināti no 1.oktobra, darba dienās vērsties Brīvības ielā  45. Līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments, īpašuma tiesību apliecinošs dokuments un čeks/rēķins par iegādāto malku/briketēm, ja tāds ir. Ja čeka nav, būs iespējams saņemt tikai vienreizējo pabalstu. Tālrunis saziņai: 26574318.

Komentāri (0-3/3)

  • Essss
    27.09.2022 18:32
    manuprāt, kompensācijas summa sanāk pārāk maza, toties papīru būšana utt., lai pie tā paša mazumiņa tiktu pārāk liela
  • ES
    23.09.2022 13:33
    Ja čeka ir, ir iespējas saņemt divreiz ar kāju pa dirsu.
  • ES
    23.09.2022 12:28
    Ar ko šķelda atšķirās no akmeņoglēm, un kāpēc nekompensē saules paneļus ? Ja čeka nav, būs iespēja saņemt ar kāju pa dirsu.

Atstājiet komentāru