2024.gada 17. maijs

Dailis, Herberts, Umberts

Jēkabpils reģionālo slimnīcu darba vizītē apmeklēja Veselības ministre Līga Meņģelsone un ministrijas pārstāvji (FOTO)


Trešdien, 29.martā Jēkabpils reģionālo slimnīcu reģionālajā darba vizītē apmeklēja Veselības ministre Līga Meņģelsone un Veselības ministrijas pārstāvji, liecina informācija Jēkabpils novada pašvaldības mājaslapā.

Vizītes sākumā ministre apskatīja slimnīcas atjaunotās un paplašinātās telpas- Neatliekamās palīdzības un uzņemšanas nodaļu, Intensīvās terapijas un anesteziololoģijas nodaļu, kā arī pērnā gada rudenī izveidoto Insulta vienību. Vēlāk ministre aktuālos medicīnas nozares jautājumus pārrunāja tiekoties ar slimnīcas valdi-Ervīnu Keišu un Kasparu Čanderu, arodorganizācijas vadītāju Margaritu Saveļjevu, galveno ārstu Georgiju Moisejevu un galveno māsu Māru Skroderi. Diskusijā piedalījās arī Jēkabpils novada domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis un izpilddirektors Uldis Skreivers. 

Ministre uzsvēra, ka pats galvenais, lai pacientam tiktu sniegtu kvalitatīva un savlaicīga medicīniskā palīdzība un reģionā cilvēkiem būtu drošības sajūta. Tiekoties tika pārrunāti jautājumi par Jēkabpils reģionālās slimnīcas sniegtajiem pakalpojumiem, atbilstoši noteiktajam darbības līmenim, pārrunāta situācija veselības aprūpes jomā un nākotnes perspektīvas, ģimenes ārstu un citu speciālistu nodrošinājums, kā arī daudzi citi būtiski jautājumi.

Foto:Jēkabpils novads/Facebook

Atstājiet komentāru