2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Antūžu pamatskolas direktores amatā iecelta Zane Grandāne

Antūžu pamatskolas direktores amatā iecelta Zane Grandāne

Šodien, 27.aprīlī, Jēkabpils novada domes sēdē par Jēkabpils novada Antūžu pamatskolas direktori iecelta Zane Grandāne.

Zane Grandāne ir ieguvusi profesionālo maģistra grādu izglītībā un vidējās izglītības angļu valodas skolotāja kvalifikāciju, kā arī profesionālo maģistra grādu starpkultūru attiecībās Daugavpils Universitātē. Līdz 2023. gadam Z. Grandāne ieņēmusi projektu koordinatores amatu Jēkabpils kultūras pārvaldē, bet iepriekšējā darba pieredze saistīta ar angļu valodas pasniedzējas un projektu vadītājas pienākumu veikšanu, kā arī savulaik sekmīgi vadījusi “Finanšu projektu aģentūras mācību centra” darbību.

Pēc iecelšanas amatā Zane Grandāne komentēja: “Izglītības nozarē esmu darbojusies vairākus gadus, savā darba pieredzē esmu šo nozari iepazinusi gan no pieaugušo izglītības, gan augstskolas, gan skolas līmeņa aspekta. Tā ir nozare, kurā ir daudz izaicinājumu, bet vienlaicīgi tā ir arī nozare, kas sniedz vislielāko gandarījumu. Pedagogs sava darba augļus redz izglītojamo panākumos. Apzinos, ka šis amats būs man liels izaicinājums, tomēr esmu pārliecināta, ka ar savu līdzšinējo darba pieredzi un zināšanām spēšu gādāt ne tikai par Antūžu pamatskolas darbību, bet arī daudzpusīgu attīstību. Lai nodrošinātu skolas vispusīgu attīstību, šajā procesā iesaistās gan skolas vadība, gan mācībspēki, kā arī paši izglītojamie. Skolas vadības pienākums ir radīt labvēlīgus apstākļus, kur visu iesaistīto personu viedokļi tiek ņemti vērā, problēmas tiek risinātas pārrunu ceļā un tiek veicināts radošums un jaunu ideju īstenošana”.

Darba attiecības Antūžu pamatskolā Z. Grandāne uzsāks ar 2. maiju.

Jau ziņots, ka pamatojoties uz Jēkabpils novada pašvaldības Izglītības iestāžu/pārvaldes vadītāju amatu pretendentu atlases konkursa nolikumu (apstiprināts ar Jēkabpils novada domes 24.03.2022. lēmumu Nr.2209), 15.02.2023. izsludināja konkursu uz Jēkabpils novada Antūžu pamatskolas direktora amatu.

Pamatojoties uz nolikumā noteikto kārtību, tika organizēta pretendentu atlase. Pēc rezultātu apkopošanas konkursa komisija ir izvēlējusies izvirzītajām prasībām atbilstošāko pretendentu - Zani Grandāni.

Komentāri (0-4/4)

  • Domāju
    27.04.2023 20:15
    Pēc sava rakstura, diezgan pasmags cilvēks, bet lai veicās.
  • Veltiņa
    27.04.2023 19:15
    Lai veicas!
  • Nukse
    27.04.2023 16:53
    Jauna, spēcīga sieviete dos jaunas vēsmas skolai un būs labs atbalsts skolotājiem. Jaunajiem vairāk enerģijas!
    Lai izdodas!!!!!!
  • Nu, nu
    27.04.2023 16:44
    Normāli. Paši izglītojamie iesaistās skolas attīstībā? Antūžu skolā, kur mācās bērni ar diagnozēm? Vai cienījamā persona apzinās uz kurieni iet strādāt?

Atstājiet komentāru