2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Piektdien sākās remontdarbi Jēkabpilī, Bebru ielā. Slēgts posms no Neretas līdz Auseklīša ielai

Piektdien sākās remontdarbi Jēkabpilī, Bebru ielā. Slēgts posms no Neretas līdz Auseklīša ielai

No 22.septembra plānoti remontdarbi Bebru ielas posmā, liecina Jēkabpils novada pašvaldības publiskotā informācija.

Pašvaldības atbildīgie dienesti lūdz iepazīties ar satiksmes organizācijas izmaiņām (attēlā) - satiksmes kustībai slēgto ielas posmu un apbraucamo ceļu uz SIA Ošukalns uzņēmuma teritoriju.

Komentāri (0-4/4)

  • Šmigim
    22.09.2023 15:39
    Visas ielas , kuras ir sataisītas Bārdas laikā sen jau ir lupatās, jo tad neviens nekontrolēja ne asfalta kvalitāti, ne biezumu. Viena otra iela par ir 3-4 cm buezumā un izdrupusi. Šitā vadība tagad tik grābj ko var, algas sev salikuši kā ministriem! Debilie vēlētāji, blet!
  • Šmigis
    22.09.2023 14:27
    Sveists.
    Ragaini un Līvānu atvilinātā banda(burtiski apsūdzēti), klaji vīlušies esam.
    Es saprotu ka vajadzēja ilgi kasīt naudu lai paliek pēc otkatiem šekeļi asfalta remontam, bet ASTOŅUS MĒNEŠUS ņirgāties par cilvēkiem un to nolādēto asfalta caurumu nelāpīt ciet... Fui. Uzdevumu devējs Nitišs neļāva? Vai arī neprati paprasīt papam lai tomēr sataisa ceļu kuru vien papa smagā tehnika lauž!

    Nemaz neteiksim ka pietiek citas ielas Jēkabpilī kur menešiem vai pat gadiem ir caurumi, vai asfaltam vajag vienkārši piķi saliet spraugās lai tas neizšķīst pa ziemu, un NEKAS NETIEK DARĪTS!

    Remonti izvilkti gadiem gadu garumā! Ģimnāzija vispār izsmiekls - cik varēja auklēties ar tiem šmurguļiem! Protams, vajag kukulīti te vienam te otram un protams domei vajag arī šļuciņu, bet šādi klaji ņirgāties...

    Zin. Sāku pat ilgoties pēc bārdas. Vismaz tad klusāk prata zagt. Protams ne par to komunistu atlieku balsošu ne esošo traktoristu. Vajag citus. Čurājošais uz šīs ļenganās lurpatības fona sāk izskatīties pat kompetents.
  • Jēkabpiliete
    22.09.2023 06:51
    Beidzot! Nepagāja ne gads, kopš sāk kaut ko darīt. Operatīvi gan.
  • Iedzīvotājs
    21.09.2023 16:02
    Varbūt nomainiet jautājumu par vasaras brīvdienu atvaļinājumu? Vasara jau ir cauri.
    Labāk uzvaicājiet, kā iedzīvotāji vērtē domes vadības darbu? Ik pēc katrām divām nedēļām mainiet jautājumus par aktuālām tēmām novadā! Esiet taču mobili!

Atstājiet komentāru