2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jēkabpilī sākusies apkures sezona

Jēkabpilī sākusies apkures sezona

SIA JK Namu pārvalde, ņemot vērā laika prognozes, no ceturtdienas, 5.oktobra pakāpeniski sāka pieslēgt apkuri savā apsaimniekošanā esošajām daudzdzīvokļu mājām. 

Uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Skolniece informē, līdz piektdienas pusdienlaikam apkure ir pieslēgta mājām Draudzības alejā 19, 21, 24 un 26, Viestura ielā 14, 16, 26 un 41, Viesītes 18A, 18B, 18, 39, 41 un 51, Nameja 14, 16, 20C un 30, Celtnieku 15 un 17, Jaunā ielā 34, Dārzu ielā 6 un 10 un Kārļa Skaubīša 20. Dienas gaitā siltumenerģija tiks pieslēgta arī mājām Nameja ielā 18, 26A, 34 un 36, Palejas ielā 9, 11 un 13, kā arī pārējām Celtnieku ielas mikrorajona mājām.
Kā ik gadu, arī šogad pirms sezonas sākuma Namu pārvaldes speciālisti ir veikuši dzīvojamo māju siltummezglu profilaktisko apkopi, kā arī nepieciešamos remontdarbus.

Jau ziņots, ka ēku siltummezgli noregulēti tā, lai apkure automātiski atslēgtos, kad āra gaisa temperatūra ir +15 grādi. 

SIA “Jēkabpils Siltums” ziņo, ka ir gatavs jaunajai apkures sezonai. Kā informē uzņēmuma valdes loceklis Raits Sirmovičs, labā tehniskā kārtībā ir visas esošās katlumājas jaudas un gatavojoties jaunajai sezonai, pārbaudīti arī siltumtīkli. Iepirkts arī kurināmais- šķelda.

Jau ziņots, ka SIA “Jēkabpils siltums” apkures tarifs klientiem no oktobra ir 63,61 eiro par megavatstundu, kas ir viens no zemākajiem  tarifiem valstī.

5.oktobrī arī Jēkabpils novada pašvaldības izpilddirektors Uldis Skreivers izdevis rīkojumu, kurā noteikts, ka  ņemot vērā āra gaisa temperatūras pazemināšanos, no 9.oktobra uzsākt apkures sezonu Jēkabpils novada pašvaldības iestāžu un kapitālsabiedrību katlu mājās siltumenerģijas piegādes nodrošināšanai. Vispirms siltumenerģijas piegāde tiks uzsākta visās izglītības iestādēs.

Atstājiet komentāru