2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Kūku pagasta iedzīvotāja Valentīna Klūga svin 100 gadu jubileju (FOTO)

Jēkabpils novada pašvaldība sveica novadnieci Valentīnu Klūgu 100 gadu jubilejā un vēlēja stipru veselību, iesoļojot otrā gadu simtenī!

Valentīna Klūga jubilejā saņēmusi arī sviecienu no Latvijas valsts prezidenta Edgara Rinkēviča. Prezidents sveiciena tekstā raksta: “No sirds sveicu Jūs gadsmita dzīves jubilejā! Jūsu mūžs ir ieausts Latvijas gadsimtā, Jūsu dzīves gājums sasaucas ar tiem vēstures notikumiem, kuriem cauri gājusi mūsu valsts un tauta. Jūsu dzīve, darba gaitas un talanti ir neatraujama daļa no Latvijas, no šīs zemes likteņa. Katrs darbs, mazs vai liels panākums ir stiprinājis mūsu vlasti, katrs cilvēks ar savu īpašo esību un likteni ir veidojis mūsu tautas kopīgo personību. Lai Jums šajā īpašajā un vēsturiskajā dzimšanas dienā ir patiess gandarījumspar mūžā paveikto, gaišs skats uz dzīvi, stipra veselība un līdzcilvēku atbalsts!”

Jēkabpils novada domes priekšsēdētāja vietnieks veselības un sociālo pakalpojumu jautājumos Aivars Vanags, Kūku pagasta pārvaldes un Sociālā dienesta pārstāvji trešdien, 25.oktobrī, sumināja novadnieci Valentīnu Klūgu 100 gadu jubilejā!

Valentīnai Klūgai jaunības gadi aizvadīti Baltkrievijā, pārdzīvotas arī padomju varas represijas, bet turpmākie ceļi veduši uz dzīvi šeit, pie Daugavas, kur arī pavadīta lielākā mūža daļa. 

Valentīnas ģimeni kuplina 2 bērni, 4 mazbērni un 6 mazmazbērni.

Jēkabpils novada pašvaldības pārstāvji jubilārei vēlēja stipru veselību, iesoļojot otrā gadu simtenī!

Foto: Jēkabpils novada dome/Facebook

Komentāri (0-2/2)

  • Viktors
    26.10.2023 07:11
    Iedzīvotāja
  • A
    25.10.2023 18:21
    Daudz baltu dieniņu jubilārei! Veselību un možu garu!
    Apsveicējiem elementāras cieņas pietrūkst,iebriduši ar virsdrēbes līdz pašai gultai. Vai tad tik ļoti steidzās ,ka nevarēja mēteļus novilkt. Nez savējos arī mēteļos saģērbušies sveic.

Atstājiet komentāru