2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

 Jēkabpils autobusu parks veic iedzīvotāju aptauju

Jēkabpils autobusu parks veic iedzīvotāju aptauju

SIA "Jēkabpils autobusu parks" no 7.novembra līdz 23.decembrim aicina piedalīties Jēkabpils novada iedzīvotājus aptaujā, kur aptaujas anketu varēs aizpildīt vietnē https://www.visidati.lv/aptauja/2065603098/, uzņēmuma Facebook lapā un uzņēmuma mājas lapā www.jekabpilsap.lv, informē uzņēmuma vadītāja Aija Vetere.

Šādas iedzīvotāju aptaujas uzņēmums organizē regulāri, lai varētu sabiedriskā transporta pakalpojumu maksimāli pielāgot cilvēku vajadzībām, lai kļūtu efektīvāks un pievilcīgāks sabiedrībai.

Respondentiem tiks jautāts par Jēkabpils pilsētas maršrutu pieprasījumu, par šī gada oktobrī veikto  6.maršruta izmaiņu novērtējumu, par nepilnībām un nepieciešamajiem uzlabojumiem pakalpojuma sniegšanā, kā arī klientu atsauksmes par uzņēmuma neregulāro pārvadājumus pakalpojumu kvalitāti. 

Ar aptaujas rezultātiem  uzņēmums vēlas izprast, ietekmējošos faktorus iedzīvotāju izvēlei izmantot sabiedrisko transportu, lai atslogotu Jēkabpils pilsētas ielas un uzlabotu vides kvalitātes prasības pilsētā.

Uzņēmums uzsver, ka katra iedzīvotāja aizpildītā anketa var būt noderīga, lai pilnveidotu un nodrošinātu pievilcīgāku sabiedriskā transporta pakalpojumu Jēkabpils pilsētā.  

Avots: jekabpilsap.lv

Atstājiet komentāru