2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

SIA “JK Namu pārvalde” apsaimniekotajās mājās noslēgušies būvdarbi

SIA “JK Namu pārvalde” apsaimniekotajās mājās noslēgušies būvdarbi

Aizvadītā gada nogalē ir noslēgušies būvdarbi vairākās SIA “JK Namu pārvalde” apsaimniekotajās mājās, informē uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Skolniece.

Viņa atzīmē, ka mājā Jēkabpilī, Dārzu ielā 2 nomainīts jumta segums un atjaunoti skursteņi, ēkai Dārzu ielā 3 atjaunots jumta segums un pamatu apmale, kā arī pārmūrēti skursteņi. Mājai Slimnīcas ielā 1 uzlikts jauns jumta segums, kā arī atjaunota pamatu apmale. Šajās trīs mājās būvdarbus veica SIA “JuN”, savukārt Kārļa Skaubīša ielā 14 apkures un karstā ūdens inženiertīklu nomaiņu veica SIA “MB TEAM”. Remontdarbiem izmantoti māju uzkrātie līdzekļi un AS “Swedbank” aizdevums.

Ēkas Rīgas ielā 229 (attēlā) iedzīvotājus priecē sakārtotas un mūsdienīgas kāpņu telpas, kuros remontdarbus veica Namu pārvaldes darbinieki. Iedzīvotāju ērtībām uzliktas arī jaunas pastkastes un jauni radiatori.

Mājai Auseklīša ielā 15 uzlabota karstā ūdens sistēma. Ēkai Nameja ielā 22 bēniņos nomainīta lietus ūdens kanalizācija un apkures ventiļi. Aukstā ūdens inženiertīkli atjaunoti mājā Bebru ielā 1. Arī šajās ēkās darbus veica Namu pārvaldes darbinieki.

Atstājiet komentāru